poradte mi nejaku gaming mysku
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
poradte mi nejaku gaming mysku
ludia rozhodujem sa ze si konecne kupim nejaku lepsiu mysku ako klasicku genius
,rozmyslam nad niecim okolo tisicky ,napada ma logitech mx518,alebo doplatit na g5 ? popripade ake mate skusenosti s myskami razer ? ako salmosa,deathadder,Diamondback ? vsetko su to kvalitativne dobre veci ,ale ako sa rozhodnut ? skuste povedat vase skusenosti ,budem vdacny 
sajmon prepac ale z takehoto prispevku sa clovek moc nedozvie....
Velky rozdiel medzi Logitech a Razer je v samozrejme v tvare. Niekomu viac vyhovuju tvary ktore robi razer a inym (vacsine) ergonomia logitechu, kt je premakana presne do ruky.
Hodnotit pri takychto progamimng myskach kvalitu senzoru abo podobne chlopotiny je nezmysel, vsetky z tejto triedy maju velmi kvalitny senzor, a ci mas nejaky 3g abo neviem aku technologiu je uplne jedno, nijako to nepocitis. Vzdy to zabere par chvil kym si na novu mysku zvyknes. Preto ked si zvyknes na nejaku razeru moze sa stat ze ti potom nebude sedet logitech a naopak.
Dalsia vec je pocet reklamacii, ked v v dlhodobom spektre su razery bohuzial omnoho kazivejsie ako logitechy, aj ked priznam sa, neviem ako to je v novym modeloch, ci sa nepolepsili.
Takze v tvojom pripade mozu vyberat sympatie, ktore mas k danej znacke, pretoze vyber medzi napr MX518 a deathadderom nebude podlozeny vykonom. Vsetko zalezi aj od podlozky ktoru pouzivas.
Ja by som bral mx518.
Velky rozdiel medzi Logitech a Razer je v samozrejme v tvare. Niekomu viac vyhovuju tvary ktore robi razer a inym (vacsine) ergonomia logitechu, kt je premakana presne do ruky.
Hodnotit pri takychto progamimng myskach kvalitu senzoru abo podobne chlopotiny je nezmysel, vsetky z tejto triedy maju velmi kvalitny senzor, a ci mas nejaky 3g abo neviem aku technologiu je uplne jedno, nijako to nepocitis. Vzdy to zabere par chvil kym si na novu mysku zvyknes. Preto ked si zvyknes na nejaku razeru moze sa stat ze ti potom nebude sedet logitech a naopak.
Dalsia vec je pocet reklamacii, ked v v dlhodobom spektre su razery bohuzial omnoho kazivejsie ako logitechy, aj ked priznam sa, neviem ako to je v novym modeloch, ci sa nepolepsili.
Takze v tvojom pripade mozu vyberat sympatie, ktore mas k danej znacke, pretoze vyber medzi napr MX518 a deathadderom nebude podlozeny vykonom. Vsetko zalezi aj od podlozky ktoru pouzivas.
Ja by som bral mx518.
dobre skusenosti aj s logitechom aj s razerom 
dobra rada, ohmatat mx518 (resp g5) a razera (za ten liter najskor deathadder) ... a rozhodnut sa co ti lepsie sadne sadne do ruky
potom objednat z progamingshop.sk - asi zatial naj ceny na trhu tych mysi
tie reklamacky - ono to mas tak, ludom ktorym sa pose*** tak sa stazuju aj na 10tich forach a ti co ich maju v poriadku su spoko a ticho
ale podla ohlasov su razerky kazivejsie ... neviem sam uvidim 
co sa tyka deathadderu, tak pokial sa ti poti ruka a casto pri hrani dvihas ruku tak ju radsej neber. sam som mal s tym problem, mys ma hladky plast po bokoch a zvykne sa vysmyknut v zapale hry ked presuvas mys (vlastna skusenost)
... asi vedia preco v progamingu v bundle akcii davaju k nej tu najvacsiu podlozku
Hellboy248, ked zhana nieco okolo tisicky, tak to sa mu neoplati pozerat po a4-techu
dobra rada, ohmatat mx518 (resp g5) a razera (za ten liter najskor deathadder) ... a rozhodnut sa co ti lepsie sadne sadne do ruky
potom objednat z progamingshop.sk - asi zatial naj ceny na trhu tych mysi
tie reklamacky - ono to mas tak, ludom ktorym sa pose*** tak sa stazuju aj na 10tich forach a ti co ich maju v poriadku su spoko a ticho
co sa tyka deathadderu, tak pokial sa ti poti ruka a casto pri hrani dvihas ruku tak ju radsej neber. sam som mal s tym problem, mys ma hladky plast po bokoch a zvykne sa vysmyknut v zapale hry ked presuvas mys (vlastna skusenost)
... asi vedia preco v progamingu v bundle akcii davaju k nej tu najvacsiu podlozku
Hellboy248, ked zhana nieco okolo tisicky, tak to sa mu neoplati pozerat po a4-techu
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
cORP.
Addict
prepac ja uvazujem len o logitech alebo razer,sam riesim tuto strasnu dilemu ci mx518 alebo deathadderHellboy248 napísal:co tak A4Tech X-750F ?
Ja som s tiež strasne dlho rozhodoval ku kupe mysky lebo hravam akcne hry a na konie som sa rorhodol a kupil som tuto
http://www.progamingshop.sk/logitech-g5 ... 12803.html
vyborne sedi do ruky a hra sa s nou szper a dalse plus je ze je strasne pekna
Mysiek je teraz strasne vela tak sa teda rozhoduj
http://www.progamingshop.sk/logitech-g5 ... 12803.html
vyborne sedi do ruky a hra sa s nou szper a dalse plus je ze je strasne pekna
Mysiek je teraz strasne vela tak sa teda rozhoduj
-
cORP.
Addict
viem viem ,pocul som uz viac takych reci ze ak casto prekladam ruku tak by som razer nemal brat ,len uveris mi ked ti poviem ze pri hrani to nejako neregitrujem ?jatmz napísal:ja som kupil presne tu bundle akciu - deathadder + goliathus alpha.
ako som pisal vyssie, ak sa ti poti ruka, resp prekladas casto mys tak je to problem. ale da sa preucit a pri tej velkej podlozke ak ju mas kde dat tak pohoda
rozhodne si najskor skus tu mysku niekde chytit do ruky... Ja mam vyborne skusenosti s A4kami, logitechmi a minule som mal v ruke Ciber Snipu tuto: http://www.alza.sk/herni-mys-cyber-snip ... d90804.htm
vyborne mi padla do ruky
vyborne mi padla do ruky
-
morfeusko
Medium Star
Ja som sa tiez rozhodoval medzi mx815 a deatadderom nakonec som pred 3/4 rokom zobral deathaddera a nelutujem som spokojny. Nech uz si vyberies ktorukolvek z tychto 2 tak budes spokojny. Tam uz ide len o to ktora sa ti viac paci alebo sedi v ruke(ja som endrzal ani jednu a rovno som objednal a zvykol som si ...)
-
cORP.
Addict
hmm kedze je latkova spytam sa takto ,hocikde na fore pisu ze najlepsie podlozky pre pro mysky su tie lepsie ,no ale ked je tato podlozka latkova nieje jedno ci je to razer za povedzme 400sk alebo noname za 50sk ? resp ak nie tak v com je rozdiel ? podotykam ze sa daju zohnat za 100sk aj pogumovane zo spodujatmz napísal:ano ta razer goliathus podlozka je latkova
skutocne stretol som sa pred rokom s par progamermi ktori mi povedali si kupuju 50korunove podlozky z tesca a nevidia v tom ziadny rozdiel, samozrejme dalsi argumentovali a ohanali sa Mantisom... kazdopadne ja by som latku za taky peniaz nekupoval, pretoze latka ma obmedzenu zivotnost. Urcite ak chces kvalitu ber plast alebo poloplast, napriklad Steelpad je vynikajuca volba.
-
Šu-Do
Redeemer
v tomto pripade by som poradil Razer LachesisINDIGOcorp. napísal:ale vacsinou mavam sensitivitu na vyssich hodnotach ,som tak zvyknuty a ide to lepsie ako s nizkymi ,cize ruku asi vobec neprekladam ,teda sa mi tak zda![]()
pokial viem, DA ma rovnaky povrch ako Lachesis... osobne mam Lachesis, a moze sa potit ruka kolko chce.. nikdy nesklzne..
je to jedno, na skille ti to neprida.. je tam len lepsia klzavost, myska lepsie beha, samozrejme je treba mat aj normalnejsiu mysINDIGOcorp. napísal:hmm kedze je latkova spytam sa takto ,hocikde na fore pisu ze najlepsie podlozky pre pro mysky su tie lepsie ,no ale ked je tato podlozka latkova nieje jedno ci je to razer za povedzme 400sk alebo noname za 50sk ? resp ak nie tak v com je rozdiel ? podotykam ze sa daju zohnat za 100sk aj pogumovane zo spodu
urcite by som pod mys nad 1000Sk nekupil podlozku do 300Sk.. to nedava zmysel