prepísaná diplomová práca

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ykso
Medium Expert
Medium Expert

prepísaná diplomová práca

Príspevok od používateľa Ykso »

ahojte

potreboval by som poradit...dost surne.
Kamoske prisla mailom uloha,praca, ktoru mala vyplnit a poslat spät.
Jedna sa o klasicky dokument word *doc.

Prisiel jej ako priloha thunderbirdu, otvorila ho priamo z neho, otvoril sa word a pisala. Po neviem kolkych stranach ho dala ulozit.
Az potom si vsak uvedomila ze to nikde nesavla ale pisala priamo do suboru otvoreneho z thunderbirdu. ten subor vsak je samozrejme nezmeny a tak vlastne teraz nevieme kam sa ten subor ulozil. TEMPy sme prisli, nic v nich nie je.Viete nam nejako pomoct ?

SUbor nebol vymazany, je to priloha v thunderbirde. avsak uz ta rozpisana praca je stratena, netusime kde sa "ulozila"

Diuk za kazdu radu.

ykso :)
pacho666
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pacho666 »

NO ked sa pise vo worde, stale si robi taku zalohu word v podobe neviditelneho, teda skryteho suboru z divnym nazvom. NO tazko povedat, kde ho dava, vacsinou je vedla originalu, ale v tomto pripade to asi nieje nikde :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pacho666.. ale tento súbor existuje iba ak je otvorený wordovský dokument, resp. ak sa nezavre normálnym spôsobom.. je to záloha pre prípad pádu systému alebo vypnutia elektriny. Ak dokument uložíš a zavrieš, táto neviditeľná záloha sa automaticky vymaže.

Ykso.. choď sa opýtať na fórum na mozilla.sk.. tam sú väčší odborníci na tieto produkty.. a možno tam už tento problém aj riešili..

//pato83.. tam som pozeral.. a nič tam také nebolo..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ja by som sa pozrel v profile, takto nejak je cesta v XP: C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxxxxxxx.default a tam dat zobrazit pre istotu aj skryte subory a skumat to tam.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

ked jej to prišlo mailom tak musi využivať nejaký mailovy server nech sa pozre či nema zalohu na danom servri v zakladnom nastavení by mal thunderbird tak ako iná vačšina mailovych klientov ponechavať správy na servri......

ak je to pravda.. tak nech si uloži tu prepisanu pracu ne nejake new mieste... a nech si nanovo stiahne z toho mailoveho servra tu povodu pracu
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

a co tak otvorit posledne editovane ? vo word menu
Napísať odpoveď