Caute. Mam, ako mnohy iny, skuskove a tak som sa minule zamyslel, ze cas mi tu ubehol k...va rychlo a ani neviem ako. Mate aj Vy ten pocit? Vyjadrite sa.
Ale ano, tiez mam pocit, je nenormalne ako to ide odkedy som na intraku... A tak vseobecne aj viac povinnosti je, takze uteka to jedna radost.... Mimochodom vsetkym GL na skuskach
ani mi nehovorte o ubiehani casu...nestihol som prist na intrak uz sedim doma zavrety v izbe a ucim sa ako mul....fenks inac a prajem aj ja vela stastia pri skuskach,budeme ho potrebovat ....uz aby bol februar ty kks
To bude tym, ze ked ste na vyske, tak jeden rok je dvadsiatina vasho zivota, zatialco na strednej to bola jedna patnastina
Navyse VS je cez rok menej otravna ako stredna a travim tam aj menej casu, cize mi to ubieha rychlejsie asi aj kvoli tomu
Jasty napísal:Caute. Mam, ako mnohy iny, skuskove a tak som sa minule zamyslel, ze cas mi tu ubehol k...va rychlo a ani neviem ako. Mate aj Vy ten pocit? Vyjadrite sa.
no to ti je vzdy tak...semester ubehne rychlo a potom skuskove sa vlecie ako sopel z nosa
Čas síce plynie stále rovnako, ale vnímanie času je u každého a v každej situácii iné.
Preto je pre dieťa zajtra - takmer nikdy a pre starého - kua veď to už bolo včera
Mne to ide rýchlo stále , ako fest turborýchlo mi to ubieha, nielen cez skúškové. Vždy už len tak konštatujem, v septembri mi začala škola, zrazu skúškové, zrazu letný semester, Veľká noc, znova skúškové, letné prázdniny a rok máme za sebou.
Tiez som si uz po prvom semestri vsimol ze to dajak rychlejsie ide. Podla mna je to tym ze na vyske sa za cely rok chodi do skoly 26 (13+13) tyzdnov ak neratam skuskove a aj pocas semestra je to ovela volnejsi rezim nez na SS.
hehe ze skuskove, v predterminoch treba robit dufam, ze mate nejake normalne skoly kde po 3 rocniku uz mate bezstresove casy. ja idem v pondelok daco odprezentovat a v utorok pozriet do skoly a do indexu a mam volno ... az nato ze potom mozem zacat pisat diplomovku.
No hej, vo vyssich rocnikoch je to uz postupne pohodovejsie, no u nas aj tak dali na posledny semester bakalarskeho studia predmet, ktory bezne nespravi tak 30-40% ludi, okrem toho jedneho to bol naozaj oddych. Uz to boli skusky, kde sa tak presne nepocitaju body, ale iba sa nieco napise, skusajuci na to potom pozrie, nieco sa popyta a da znamku
no zimny ide rychlo , ale letny semester este rychlejsie. a skusky su vzdy jak za trest
ono ubehlo mi to tak rychlo , ze toho roku koncim Bc a ani sa mi nezda ze to od strednej ubehli uz 3 roky...
Jj,na vysokej to ide strašne rychlo,a čím je tažšia a viac sa trápiš o to horšie ,tam ti jednotlive dni niekedy proste začnu splyvat a ani nevies ako tyzdne,mesiace letia....
Jasty napísal:Caute. Mam, ako mnohy iny, skuskove a tak som sa minule zamyslel, ze cas mi tu ubehol k...va rychlo a ani neviem ako. Mate aj Vy ten pocit? Vyjadrite sa.
a zo semestra na semester to bude este rychlejsie a rychlejsie...ver mi,mne tiez v prvaku tretiacky vraveli, ze to bezi nenormalne rychlo na VS, som neverila,no uz viem o com vraveli...uzivaj si...