huci mi fan v zdroji
huci mi fan v zdroji
mam taky problem vzdy ked zapmem comp zacne hucat ventilator v zdroji uz som ho mal vonku na ruke furt hucal taze vibracie o plechy to nebudu, uz som ho aj prefukal ale vzdy huci. co mam s nim robit aby isiel ticho ako predtym??
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
pravdepodobne ti kazdu chvilu moze odisť.... dával by som na to pozor... lebo ak ti odide tak sa može stať že odpáliš zdroj...
na kamarátovom kompe odišiel po 2 rokoch ventilátor z fortrona asi mesiac po zaruke... tak sme zdroj rozobrali odštikli sme starý fan.... dali sme tam 8cm vetrák... dali sme otáčky na 2800 RPM... a šľape už asi dva mesiace v pohode a potichu... len si musíš dávať kurevský pozor či si to dobre zaizoloval... lebo ak nie tak mozes zdroj hodiť do koša...
ak to budeš robiť tak len na vlastnú zodpovednosť.
na kamarátovom kompe odišiel po 2 rokoch ventilátor z fortrona asi mesiac po zaruke... tak sme zdroj rozobrali odštikli sme starý fan.... dali sme tam 8cm vetrák... dali sme otáčky na 2800 RPM... a šľape už asi dva mesiace v pohode a potichu... len si musíš dávať kurevský pozor či si to dobre zaizoloval... lebo ak nie tak mozes zdroj hodiť do koša...
ak to budeš robiť tak len na vlastnú zodpovednosť.
No ja si myslim,ze aj ak to namazanie pomoze,tak je to otazka casu,kedy zacne hucat znova..Ono to je tym,ze loziska su po dlhodobom pouzivani"vybite".Nakolko sa nejedna o nejake velke penazne sumy,tak na tvojom mieste kupim nejaky kvalitny,tichucky fan a mas pokoj na neurcito.fanluky napísal:skusim ho zozobrat poriadne prefukat namazat loziska a uvidime
to ked som mal este 486 co oco z roboty doniesol tak tiez hucal fan a tak isto dostal par pestoviek a uz prestal hucat ale teraz mi uz nehuci tak jak hucal pri zapnuti teraz ho akurat pocujem ze ide a ze fuka vzduchdeMarkqo napísal:ono na mojom starom zdroji, uz tiez vydaval rozne zvuky, stacilo po nom pobuchat a take dve hodky isiel v pohodeno ale premazanie mu pomohlo
.......tak vyskusaj...
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 12:32 )
aj o tom uz uvazujemdudo02 napísal:No ja si myslim,ze aj ak to namazanie pomoze,tak je to otazka casu,kedy zacne hucat znova..Ono to je tym,ze loziska su po dlhodobom pouzivani"vybite".Nakolko sa nejedna o nejake velke penazne sumy,tak na tvojom mieste kupim nejaky kvalitny,tichucky fan a mas pokoj na neurcito.