Monitor LCD a zelene pruhy
-
mackousko007
Expert
Monitor LCD a zelene pruhy
Nevie nekdo cim to moze byt mam LCD monitor a po case sa mi spravia pruhy vid priloha len je trikrat sirsi ten pruh. Zacne sa to objavovat pomaly az po zahriati monitora co je okolo hodiny. Graficku som vylucil pretoze mam na monitory vstup S-Video cez ktory som mal napojeny DVD prehravac a pruhy sa ukazali tiez. Pocas pripojenia DVD prehravaca som mal PC vypnute a odpojeny konektor od PC. Len chcem radu ci je to mozne opravit a ci sa to oplati dat na opravu.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimave ... Kedze to PrintScreen zaregistroval tiez tak to nebude problem Monitora ... Skor to vidim na Chybu Driveru Grafickej karty alebo samotnych pamati/jadra na Grafike.
BTW Vylucil si zle ... Kedze sa ti to ukazalo aj mimo monitora tak je jednoznacne problem Grafiky ... Teraz len treba zistit ci to je SW alebo HW chyba.
BTW Vylucil si zle ... Kedze sa ti to ukazalo aj mimo monitora tak je jednoznacne problem Grafiky ... Teraz len treba zistit ci to je SW alebo HW chyba.
-
mackousko007
Expert
Servis
Ako pise Zaxman tie pruhy som dorobil v grafickom programe. No nic dnes idem do servisu som zvedavy co mi na to povedia.
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 11:46 )
Zvlastne presiel som tri servise a v ani jednom nerobia LCD monitore asi by sa to neoplatilo opravovat, kedze taky novy stoji 4000 Sk.
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 11:46 )
Zvlastne presiel som tri servise a v ani jednom nerobia LCD monitore asi by sa to neoplatilo opravovat, kedze taky novy stoji 4000 Sk.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Servis
predpokladam, ze v zaruke asi nie je... co je to za znacku?mackousko007 napísal:asi by sa to neoplatilo opravovat, kedze taky novy stoji 4000 Sk.
skusal si napojit monitor inym kablom? ci VGA alebo DVI alebo ako inak sa da napojit, napriklad pozicanymi od kamosa, aby si pouzil ine, nez co pouzivas a mas doma
-
mackousko007
Expert
monitor
Skusal som to prepojit priamo z videom cez S-Video. Monitor to je PHILIPS Brilliance 200P. A zaruka je uz rok prepadnuta.
Re: Monitor LCD a zelene pruhy
Problem je v samotnom display-i monitora.Konkretne zle dosada elektrovodiva guma-ci uz na display,alebo plosny spoj.Je potrebne rozobrat monitor a spoj vycistit,opravit.Jedna sa vsak o dost zozity zasah,nakolko musis vlastne uplne rozobrat monitor.Treba byt hlavne opatrny,nakolko LCD panel praskne velmi lahko.Skus nejaku opravovnu elekroniky,mozno sa niekto do toho pusti...mackousko007 napísal:Nevie nekdo cim to moze byt mam LCD monitor a po case sa mi spravia pruhy vid priloha len je trikrat sirsi ten pruh. Zacne sa to objavovat pomaly az po zahriati monitora co je okolo hodiny. Graficku som vylucil pretoze mam na monitory vstup S-Video cez ktory som mal napojeny DVD prehravac a pruhy sa ukazali tiez. Pocas pripojenia DVD prehravaca som mal PC vypnute a odpojeny konektor od PC. Len chcem radu ci je to mozne opravit a ci sa to oplati dat na opravu.
-
mackousko007
Expert
monitor z nutra
dudo02 myslel si to co je na obrazku v cervenom rame ze nedosada a treba to precistit alebo treba pozret dalej.
http://img74.imageshack.us/img74/7/monitorgu6.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/7/monitorgu6.jpg
-
mackousko007
Expert
vyriesene
dudo02 moc dakujem po 4 hodinach zapnuteho monitora to vyzera tak, ze pruhy nacisto zmizli. Bolo to ono trosku som to pomackal a pruhy zmizli.