ahojte, dokedy ma PGS dovolenku? v nedelu som si od nich objednal mysku aj neake hry, vsetko bolo skladom, tak som myslel ze to v pondelok odoslu ale neprisiel mi mail o odoslani, tak neviem co s tym .
ja mam u nich objednavku od 2.1. tak to hadam uz tento tyzden urcite pride...som myslel, ze pondelok ked mali otvorene to poslu ale ked nedosiel mail tka asi nie
ty normalne to tam nemozem najst na tej stranke ale diky, som si tiez myslel ze vcera normalny prac. den tak ze poslu, ale neprisiel mail takze neviem.
hh.. tak to mas este good.. mne prisiel mail o vyexpedovani a cakal som 2 tyzdne a nist.. tak som tam brnkol.. a dozvedel som sa, ze vsetky objednavky sa vybavili, len moja nie.. fakt ma to nadchlo.. to bol moj jediny problem s pgs...
Fuxxo napísal:hh.. tak to mas este good.. mne prisiel mail o vyexpedovani a cakal som 2 tyzdne a nist.. tak som tam brnkol.. a dozvedel som sa, ze vsetky objednavky sa vybavili, len moja nie.. fakt ma to nadchlo.. to bol moj jediny problem s pgs...
tka to hadam nebude moj pripad
--------------------------------------------------------------------------
takze uz aj ja som dostal mail. vyzera to tak, ze aj ekd robili pondelok v pobocke tak internetovy obchod nefungoval....dufam ze to do piatku dojde
No kamoš s nimi nemá príliš dobré skúsenosti. On si objednával tiež nejaké hry, ktoré boli skladom a čakal vyše 2 týždňov a stále mu to nechodilo, tak sa naštval a zavolal im, trošku im vynadal, tak mu to hneď poslali. Po tomto zážitku s nimi však skončil...
Syfon napísal:Tak to je jasne, kedze PGS ma nastarosti arašid, najpochybnejsi obchod s pc v BB - vysoke ceny, divny pristup, nastastie uz maju len internet shop...
vysoke ceny? mysku Logitech G5 Nova Blue som tam nasiel najlacnejsie... je to predrazene pokial sa jedna o hry.. to je jasne.. ale PG veci su tam za rozumnu cenu.. teda rozumnu ako rozumnu... to neriesim.. sa tam nebudem drbkat pre 50 sk. ale tu G5 tam mali min o 300 sk lacnejsie ako v alze napriklad
10:15 <Zoe4ever> Mozem sa nieco spytat?
13:40 <oceans@progamingshop> Ano
13:40 <Zoe4ever> U vas sa vzdy tak dlho caka na odpoved?
17:23 <oceans@progamingshop> Ano
--------------------------------------------
zdroj:lamer.cz
ano, ale mal som na mysli kamennu predajnu kde predavali hardware a vsetko okolo, ktoru nastastie zrusili zaciatkom minuleho roku, ceny v pgs nesledujem a kupu z tade by som si par krat rozmyslel