fiiha, tak to je dobra zbran potomSlayter napísal:Hmm ja to hram cooperative cez hamachi. Max 4 players.
Erm to je akoby zbran zo Star Treku je to taka laser gun je iba v tomto mode a davas kill na jednu ranu parada
Call of Duty - World at WAR
Šu-Do môžes mi veriť. Mam miliony screenov ako hram aj vysledne skore... Neviem proste CoD4 drtim furt, cice all na low, len model textury na normal. Ale inak vsetko v pohode.
A s tym Gridom si sa trafil, tiež mi nejde. Čiže tie hry musia mať niečo spoločne čo im môj pc nedava, no u CoD5 ma to viac vzalo...
Nevadí, zajtra mam novy PC tak ouž ma to až tak neštve...
Prikladam screeny cpu a hry aby si veril
Po rane nemam az tak dobre score 
A s tym Gridom si sa trafil, tiež mi nejde. Čiže tie hry musia mať niečo spoločne čo im môj pc nedava, no u CoD5 ma to viac vzalo...
Nevadí, zajtra mam novy PC tak ouž ma to až tak neštve...
Prikladam screeny cpu a hry aby si veril
potrebujem poradit prosim, chcem hrat s kamosom coop, hry nam najde ale pripojit nam nejde, vzdy napise this game session is no longer available, vyskusal som snad uz vsetko ale stale neviem v com je problem...takze prosim ak ma daku radu tak sem s nou
btw: na niekoho iny server nam islo obidvom napojit sa....
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne toto iste aj mna... dovod k tomu aby som kupil new PCGuczmann napísal:A s tym Gridom si sa trafil, tiež mi nejde. Čiže tie hry musia mať niečo spoločne čo im môj pc nedava, no u CoD5 ma to viac vzalo...
a jo.. nemas SSE2 ako kukam.. to je ten problem preco ti tie hry nejdu...
a to fps je k*rwa dobre na takom rozliseni.. nechapem nechapem
problem s CODWaW
Zdravim Vas...
asi pol hodinku som rozmyslal,do ktorej miestnosti mam vlozit moj prispevok,tak dufam,ze som dobre vybral..
Ide o to,ze som si nainstaloval Call of Duty World at War a ked si ho chcem spustit,tak mi vyskoci takato hlaska:
----------------------------------------------------------------
It appears that Call of Duty: world at War did not quit properly the last time it ran.
Do you want ro run the game in safe mod?
This is recommended for most people
It will change your system settings but not your controls.
A neviem prist,cim to moze byt sposobene...tak dufam,ze budete ochotny a skusite mi pomoct,budem vam velmi vdacny...
//GothaR: sice si ho nezaradil spravne, ale snaha sa ceni
Presunul som to z Pomoci sem 
asi pol hodinku som rozmyslal,do ktorej miestnosti mam vlozit moj prispevok,tak dufam,ze som dobre vybral..
Ide o to,ze som si nainstaloval Call of Duty World at War a ked si ho chcem spustit,tak mi vyskoci takato hlaska:
It appears that Call of Duty: world at War did not quit properly the last time it ran.
Do you want ro run the game in safe mod?
This is recommended for most people
It will change your system settings but not your controls.
A neviem prist,cim to moze byt sposobene...tak dufam,ze budete ochotny a skusite mi pomoct,budem vam velmi vdacny...
//GothaR: sice si ho nezaradil spravne, ale snaha sa ceni
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s CODWaW
to je nic to sa stava ked sa restartne pc alebo zamrzne hra a nasledne ked ju spustis tak sa hodi to okno daj play in normal mode a ficis dalej alebo no ked sa pyta na safe mod mne sa to stava castoPun!sHeR napísal:Zdravim Vas...
Ide o to,ze som si nainstaloval Call of Duty World at War a ked si ho
Ano sriahnuta verzia a bol tam aj crack...a stale mi to vyhadzuje tu hlasku... na vyber mam ANO NIE ZRUSIT..ak dam nie,tak sa mi otvori cierna obrazovka,s ktorou sa dalej neda pohnut-=wolf=- napísal:mas original alebo stiahnutu verziu? tipujem ze si si ju stiahol preto otazka? mas tam crack ak nie pohladaj si na nete nieaky ten crack
Re: problem s CODWaW
No len keby sa to dalo nejako rozbehat...nech kliknem na ANO NIE...pusti sa mi uvodne logo a potom len cierna obrazovka ...Sphinx napísal:to je nic to sa stava ked sa restartne pc alebo zamrzne hra a nasledne ked ju spustis tak sa hodi to okno daj play in normal mode a ficis dalej alebo no ked sa pyta na safe mod mne sa to stava castoked popustam milion aplikacii naraz... winamp,torretn ......
-
Torres1012
Novice
Call of duty 5
stala sa mi taka vec ze som si nainstaloval call of duty 5 spustil a ked si vberiem uroven a chcem to ist hrat tak ma to nepusti dalej stalo sa to njekomu alebo vie mi njekto stim poradit budem vam vdacny piste na moj EMIL:[email protected] diki moc

prosim vas mam taky problem s MP, mam vytvoreny vlastny profil na ktorom je uz nieaky ten level nahrany avsak ten lvl som dal len cez Coop game, teraz ze idem hrat MP, prvy krat mi ten profil ide ale akonahle spustim hru znova tak uz mi nejde ten profil, pyta odomna ze si mam spravit online profil a to mu ja mozem... skusal som sa hrat s 3 subormi a to config.cfg, config_mp.cfg a mpdata.cfg, zistil som taku vec ze ked zmazem vsetky tieto 3 a znova spustim hru tak ten profil je hratelny avsak stratim lvl a vsetko k tomu, tak som sa hral s ich kombinaciami a dosiel som na to ze to vsetko robi subor config_mp.cfg, ak tam nahram mpdata.cfg tak hra nemala problem znova spustit ten profil avsak znova som stratil lvl a vsetko k tomu, neviete ako na to?
prosim vas potrebujem pomoc!!! uz strasen dlho hladam ale neviem najst ja to uz nerozumiem but som taky slepy alebo uz neviem!
prosim nejak podrobne napiste ako si mam zahrat multiplayer normalne na ofiku ja mam aj z originalky cd key len zdycky mi to hadze tuto chybu: Unhandled exception caught
mna uz z toho poraziiiiiii!!
prosim nejak podrobne napiste ako si mam zahrat multiplayer normalne na ofiku ja mam aj z originalky cd key len zdycky mi to hadze tuto chybu: Unhandled exception caught
mna uz z toho poraziiiiiii!!