Normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
emma
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa emma »

ak si niektori potrebuju vybyt zlost,tak nech sa paci,ale prosim vas,nie v tejto teme..mozno to pre vas nie je podstatne,pre mna hej,nie su vsetci taki super,ako vy...a ked uz sa vam tak nepaci,a ste presvedceni,ze musite prispiet nejakym prispevkom,kde zo mna idete robit tu poslednu chuderu a davate mi K-,tak vas aspon prosim,aby ste sa potom podpisali...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ak narazas na mna, kedze som to cele zapocal, nemal som v umysle z Teba urobit ziadnu chuderu.
Chcel som Tebe a mnohym dalsim objasnit, ze je naozaj normalne, ak Ti chalan povedzme aj po hodine odvtedy ako ste spolu zacali oficialne chodit povie, ze Ta lubi.
Naozaj divne by to bolo, ak by Ti to povedal o mesiac alebo nebodaj nikdy. V takom pripade s Tebou nechodi lebo Ta lubi, len si nacvicuje bozkavanie alebo, v horsom pripade, Ta ma za kvalitny matrac.

Vaz si toho chlapca. Ak Ti to povie sam od seba, hladi Ti do oci a neuhyba pohladom ci nejak inak, mysli to vazne a pobozkaj ho, ak to citis rovnako.

Ako uz mikkimikki pisal, nezamyslaj sa nad tym ci je to normalne. Dostava Ta to do pomykova, zacnes pochybovat, nastupi paranoja a vo vsetkom budes hladat jeho nezaujem. V kazdom pohybe, slove, nadychu.

Kasli na karmu, aj tak je to somarina. Po case ju ziskas s5.
Teraz sa vykasli na tuto temu, daj ju LOCKnut, zavri prehliadac, vypni PC, pekne sa oblec a chod za nim. :)
emma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emma »

Mastros napísal:Ak narazas na mna, kedze som to cele zapocal, nemal som v umysle z Teba urobit ziadnu chuderu.
Chcel som Tebe a mnohym dalsim objasnit, ze je naozaj normalne, ak Ti chalan povedzme aj po hodine odvtedy ako ste spolu zacali oficialne chodit povie, ze Ta lubi.
Naozaj divne by to bolo, ak by Ti to povedal o mesiac alebo nebodaj nikdy. V takom pripade s Tebou nechodi lebo Ta lubi, len si nacvicuje bozkavanie alebo, v horsom pripade, Ta ma za kvalitny matrac.

Vaz si toho chlapca. Ak Ti to povie sam od seba, hladi Ti do oci a neuhyba pohladom ci nejak inak, mysli to vazne a pobozkaj ho, ak to citis rovnako.

Ako uz mikkimikki pisal, nezamyslaj sa nad tym ci je to normalne. Dostava Ta to do pomykova, zacnes pochybovat, nastupi paranoja a vo vsetkom budes hladat jeho nezaujem. V kazdom pohybe, slove, nadychu.

Kasli na karmu, aj tak je to somarina. Po case ju ziskas s5.
Teraz sa vykasli na tuto temu, daj ju LOCKnut, zavri prehliadac, vypni PC, pekne sa oblec a chod za nim. :)
a o toto mi slo...ze sa to dalo povedat aj inak:-)a dakuje za nazor...mas pravdu
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Normalne?

Príspevok od používateľa mamo4ever »

emma napísal:je normalne,ze mi moj priatel po tyzdni chodenia povedal,ze ma lubi?chodili sme von sice aj predtym,ale aj tak si myslim,ze to proste nejako skoro sklonoval medzi nami...a takisto,som s nim rada,som strasne stastna,ze som s nim a ze ho mam,az mi to pride nerealne..akoby sa proti mne niektori ludia dali dokopy aj s mojim chalanom a robili si zo mna srandu....neviem,ci som uz ja nejaka divna,alebo co...
Ja si myslim , ze je to mozne, kedze sa poznate jeden rok ako tu bolospomenute... Vies, on mohol k tebe citit nieco viac este pred tym, ako ste sa dali dokopy :)
Napísať odpoveď