Kríza

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

hmm :( no som zvedavi co ti odpise
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

" :cry: " to je vsetko, mam na haku, som v prvej faze, zapieranie
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ako ze ona ti poslala len smutneho smajla ? nic viac?
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hej, potom som jej poslal ze ma opustila koli kravin, ak sa nezahladela do ineho..

odpisala mi ze nema nikoho a ze jej nevyhovuje to ze je vyssia(185cm) a proste ze posledny mesiac kukala na hodinky, kedy odidem,... proste sa nechce viazat, nechce mat vazny vztah,,.... neviem to pochopit,pritom jej to vobec nevadilo...

odpisal som jej, ze si ma ziskala a opustila, ze je v nej stale dieta (o tyzden ma 17) aj ked velmi skoro psychicky dospela...
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

existpierre: asi budem teraz kruty, ale poviem ti ako to vidim ja, ona ta proste nechce, ty si teraz zaslepeny a namotany na nu, tak to nevidis
darmo jej budes hovorit ako ju lubis a prehovarat ju aby ta lubila tiez, pokial to sama nebude chciet tak s tym nic nespravis
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

uz ju neprehovaram, zaslepeny nie som... vidim to realne, ako to je. Proste to nie je ono a tvarit sa, ze je to ok, nemienim... Proste je to stale dieta. Aj ked je vyspela, stale je v nej eeste dieta. Baby v takom veku, ako rychlo sa dokazu zalubit, tak rychlo sa vedia aj odlubit. Som si toho uz vedomy a tie dni cakania som sa uz vopred pripravoval a vopred som si uz nahovaral ze je koniec. Takze mi uz az tak hrozne nie je. Stretneme sa posledny krat, ked jej idem vratit notebook (je stary a chcel som jej tam rozbehat linux).... takze to bude taka rozlucka, .... aj ked neviem ako to bude, viem , ze to bude tazke..

Kazdopadne je mi uz dobre, zmieril som sa s tym (ale urcite ma to este chyti, ale po urcitom case na to zabudnem)...

co uz, laska je kruta... :(

nikdy som necakal ze sem napisem ohlade takych veci. Je to naozaj dobre forum a rad sem chodim, lebo sa tu vselicomu priucim, vselico si uvedomim. Su tu ludia, ktori vedia poradit, pomoct a to som rad
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

oo boze preco ja tie zeny nepochopoim. Tak nejake novinky. Povedal som jej kamaratke nech vyzveda a zisti ze ako som na tom. dopadlo to tak ze uz ma nemiluje asi 3 tyzdne a ze uz ani nechce to skusit znovu. tak som sa zacal s tym zmierovat :( potom som jej napisal na icq ze budeme aspon kamosi. ona ze ok ale ze neviem ci to dokazem (ja) tak skoro sa s tym zmierit. potom sme kecali chvilu. a o 1:30 mi v noci napisala sms. ze Nevie preco ale ze zacal som jej chybat a ze zistila ze prisla o najlepsieho chalana akeho mohla mat. Ja jej na to ze ty si omna neprisla. ze prisla by si omna keby som ta nemiloval. ale ja ta stale milujem. to skorej ja som prisiel o teba. potom mi napisala ze ona sa boji toho ze sa neskoro spamata. ja ze ako to mysli? ona ze no napr ze za mesiac si uvedomim ze oco som prisla a ty uz budes mat druhu. potom mi neodpisala lebo zaspala. a rano uz bohuzial bola zase taka chladnejsia :( ale napisal som jej na icq ze je vidiet ze nevie co chce.sama si to priznala. ze dam jej cas nech si to premysli ci to skusime znovu. ze ja ju pockam lebo ju milujem..ale ze nebudem cakat naveky .. Zostava mi len cakat.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

drzim ti palce. Aspon ti to napisala... mne nie. Rozhodol som sa ale, ze este pockam, jej sa len tak lahko vzdat nechcem. Znamena pre mna vela. Mozno ju to omrzi a mozno nie... a ja si teraz tazko niekoho najdem,.. teda, hladat nebudem.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A zase nieco nove: fakt tie zeny totalne nechapem. ale je vidiet ze nevie co chce. a nezostava mi nic ine len cakat.

dosel sem tam zazvoinm..ona zdvihne ze ano? ja ze cau to som ja ..ona ze no pod dalej.. to je prva vec..ziadne otazky typu..ty? a co tu robis? alebo podobne...tak ja ze idem teda dalej no ..dosiel sem donutra..a tvarila sa usmiata..nepozerala namna jak na vyjav...jej mama a tata ze eeej edword ides akurat..ze ideme hrat scrable...ja ze no ja som sa dosiel niki opytat ze ci nejde von...pozeram ze bola v pyzame..ze asi nejdes co? ..ona ze nie ...neviem teraz kdo ci ona alebo jej rodicia sa ma spytali ci si nejdem zahrat scrable..ja ze ok idem ale ze idem povedat kamosom ze zostavam tu ...tak sme hrali ..po celu dobu sa smiala..a aj sa namna pozerala konc stastne...a potom nejak cca 21:45 ked uz sem musel ist...ma aj objala ..vem nic to neznamena..a ja som jej dal pusu na celo..a ze ahoj ..dobre sa vyspi a ze sak to poznas .lebo vzdy sem jej hovoril ze nech sa ti nieco pekne sniva a dobre sa vyspinkaj...a ona ze aj tebe ..a daj si pozor..ja viem neni to bochvie co ..ale zase ma to trosku povzbudilo ....teraz len cakam ze mi napise ze jej bolo somnou dobre alebo nieco take...takze tak no ..viem berem to s rezervou..ale je to pozitivna vec :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vole nechodime my s tou istou holkou ? :D nechapem, dneska rano sme sa mali v plane oficialne rozist, prisiel som tam, rozpraval som asi 15 minut, bol to velmi tazky monolog, na konci som sa jej spytal, ci mi na to chce tiez nieco povedat.. sadla si na mna a objala ma(velmi dlhe objatie).. na konci som sa jej spytal, ze ci mi nieco slubi, ze ci prijme dar na narodeniny... ano napriek tomu ze sme sa sli rozist, som jej doniesol darcek na narodky, ktore ma na buduci tyzden.. ale povedal som aby ho otvorila az vtedy (mala taktika, nech ju drazdi co tam je a nech tym padom na mna mysli) nejak sme sa zarozpravali a ostal som u nej cely den, hrali sme sa s jej mladym bratom hry a tak.. bozkavali sme sa, stale na seba hladeli, rozpravali, blaznili, ako aj predtym

takze pre mna tiez pozitivna vec a hreje ma pocit, ze mam stale nadej.

PS: cely den nechcela aby som odisiel a uz rozmyslala kedy by sme sa najblizsie mohli stretnut...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak gratulujem kamarat. Zato umna je to uz definitivni koniec :( Sice uz sme kamarati aj chodime spolu von. ale je to velmi tazke :( ja ju stale chytam a tak sa citim ako keby sme boli spolu. a chvilku sa zase citim tak ako keby sme spolu nikdy nic nemali a ako by som s aju snazil balit. ale som strasne naivny a davam tomu nadej este :( lebo naozja to clovek nemoze nikdy vediet ci sa zase zamiluje. dam to mu este mesiac.a potom si najdem asi druhu. Drzim palce nech vam to pokracuje :) aspontak dlho ako nam :( (rok aj 4 mesiace)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

diky

tiez som nainvny. No radsej budem zit z tym, ze mam nadej, ako s tym ze som ju uz stratil uplne
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ja tiez verim s tym ze mam nadej :( ale ako som povedal..mesiac tomu dam ..lebo srdcu nerozkazes..a ak jej zacnem chybat dam jej sacnu..ale po mesiaci si bud najdem druhu alebo si budem uzivat zivot..este neviem :cry:
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Arkaz napísal:...ale po mesiaci si bud najdem druhu alebo si budem uzivat zivot...
co furt mate s tym uzivanim si zivota?? :roll:
to ako ked s niekym chodite si ho neuzivate??
prave v tedy by si si ho mal uzivat, lebo mas niekoho, s kym ti je dobre, a ked ho stratis, tak si nieje co uzivat.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

to Arkaz// ja mám ten istý problém čo ty,chodil som s babou 15 mesiacov a skončilo to,a ja nvm či som j*bnutý alebo čo ale už 4 mesiace myslím nanu a stále dúfam že budeme spolu znova chodiť,ked som snou vonku (ako kamarát) tak mám neovladatelný pocit ju objať,boskávať sa snou alebo len sa snou držat za ruky :cry: no ked sa knem len troška priblížim tak namna pozerá jak keby som bol z inej planéty.A zabudnúť nanu sa my vôbec nedarý a nvm čo mám robiť bez nej :cry: ked jaju strašnu milujem.....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No hlavne sa jej musis vyhybat, lebo furt ked si s nou tak sa ti vracia neziaduci stav - ze ju milujes. (inymi slovami zabudni na nu stylom co oci nevidia srdce neboli)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak. Ja ju tiez mam velmi rad. a kludne by som sa k nej vratil. ale uz dnes som sa olizoval s druhou :D A da sa povedat ze ju milujem stale. ale odost menej. :roll:
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze sme zase spolu :) Vypada to tak, ze sa rozhodla,.. ale este sme sa o tom poriadne neporozpravali, uvidime sa v piatok. Takze som rad ze to takto dopadlo :P
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

existpierre napísal:takze sme zase spolu :) Vypada to tak, ze sa rozhodla,.. ale este sme sa o tom poriadne neporozpravali, uvidime sa v piatok. Takze som rad ze to takto dopadlo :P
To som rád,že to tak dopadlo,ja som s mojou teraz prežil krásny týždeň,z hľadiska kvality asi najlepší...myslím,že slovo renesancia je vhodna pre náš vzťah... :)
Veľa šťastia Vám ostatným...a ďakujem za postrehy...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bohuzial, falosna domienka :( stale to pokracuje, spolu nam to tak krasne klape, ale proste nevie co chce, neodola a ked sme spolu pobozka ma a necha sa pobozkat, ale proste stlae ma silny pocit ze je samotarka a ze chce byt sama..

ja uz neviem co jej mam povedat, ako ju nasmerovat, ako ju presvedcit, ze robi velku chybu :cry:
Napísať odpoveď