zdravim , chcem sa spytat jedno otazku ohladoam pausalu na t -mobile,
teraz mam program 55 a viac a paltim 399Sk bez dph(ceny v eurach sa mi nechce pozerat), pusal mam uz nejakych 6 rokov, naposledy som si ho predlzoval v lete 08(takze ho teraz mam platny na dva roky do leta 2010). a teraz moja otazka : Dal by sa tento pausal zrusit? zeby som uz nemal ziadnu zmluvu s T-mobile-om a ako by to bolo s cislom ktore mam teraz , ci by mi ostalo alebo ako by to bolo .
Dakujem vopred za odpovede, teda ak mate nejake skusenosti s tymto.
da sa to zrusit, samozrejme, ale za urcity "stornovaci" poplatok ktory mas uvedeny v zmluve,... myslim ze jeho vyska sa odvija od hodnoty telefonu? urcite to v zmluve mas uvedene,...
tak ako hovori kolega nado mnou zrusit sa to da ale platis za to ... a myslim ze to nie je velmi mala suma ... co som pozeral svoju staru zmluvu na 55viac pokuta tam je napisana 249 € (7 500 SK)
skus pozriet do zmluvy mal by si to mat napisane na 2hej strane
hej je to presne tak ked odstupis porusis zmluvu takze ti daju pokutu tych 7500SK... a prenos cisla je myslim tak ze ked chces to cislo musis zaplatit 500SK tou sumou som si neni celkom isty takze presne neviem.. aa myslim ze tych 500SK bolo v orange..
tm_a.s. napísal:vtedy máš nárok na nový telefón alebo iný telefón, zmluvu to nezruší...
no ja mam tiez taky pocit ze je to presne tak ony ponukaju novy mobil a nie zrusenie pausalu no ale neviem mozno sa myslim ale zda sa mi ze je to tak..