akoze kazda trilogia ma nieco do seba
Najlepšia trilogia
Homolkovská trilógia je najlepšia.. 
Ecce homo Homolka + Hogo fogo Homolka + Homolka a tobolka
Potom ešte Návrat do budúcnosti I.-III.
Už od vianoc mi na stole leží aj Kmotor, ale akosi sa neviem k nemu dostať.. odrádza ma tá dĺžka.. ale určite by sa objavila niekde v prvej trojke..
Ešte za zmienku stoja Dannyho parťáci..
..a špeciálne miesto má u mňa Bourne.. mám ho rád, pretože koľkokrát ho s priateľkou pozeráme, toľkokrát skončíme pri sexe.. či doma alebo v kine.. priznám sa, že som ešte nevidel poriadne koniec ani dvojky, ani trojky.. zakliaty film..
Inak nesmieme zabudnúť ani na Slunce, seno.. tiež je super.. Troškov Kameňák už taký dobrý nie je, ale ako oddychovka a relax v pohode..
Ecce homo Homolka + Hogo fogo Homolka + Homolka a tobolka
Potom ešte Návrat do budúcnosti I.-III.
Už od vianoc mi na stole leží aj Kmotor, ale akosi sa neviem k nemu dostať.. odrádza ma tá dĺžka.. ale určite by sa objavila niekde v prvej trojke..
Ešte za zmienku stoja Dannyho parťáci..
..a špeciálne miesto má u mňa Bourne.. mám ho rád, pretože koľkokrát ho s priateľkou pozeráme, toľkokrát skončíme pri sexe.. či doma alebo v kine.. priznám sa, že som ešte nevidel poriadne koniec ani dvojky, ani trojky.. zakliaty film..
Inak nesmieme zabudnúť ani na Slunce, seno.. tiež je super.. Troškov Kameňák už taký dobrý nie je, ale ako oddychovka a relax v pohode..
-
Menojenanič
Expert
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Su dve casti tohto filmu, ale ak povazujes tieto dve casti za najlepsiu trilogiu tak to si moc naomile..Prva cast stala rozhodne zato, ale druha bola dokazenie dojmu a preto to nieje rozumne sem davat ako najlepsie..Lebo najlepsie sa rataju vsetky tri casti..No butterfly effect 2 stal za nic..Zaxman napísal:nezvratny osud ........sice nepatri k mojim naj a 3 som nevidel a ani ma moc nelaka ale je to trilogia no tak pripomiiinam .................a fast and furios aj ked trojka vypadala skorej ako prvy diel nejakej ine trilogie