Vnutorna IP
Vnutorna IP
Ahojte som "nemehlo" v tychto veciach tam mi prosím možte napisat všetko o vnutornej IP ? pripadne ako ju meniť ak sa to da Ďakujem 
vnutornou ip ak som ta spravne pochopil sa mysli IP adresa priradena tebe resp tvojim zariadeniam nejakym DHCP servrom kde funguje NAT z vonkajšej verejnej IP
Vnutornu IP adresu ti može priradovať tvoj ISP ak si zapojeny priamo na jeho DHCP server alebo ti ju priradi zariadenie ktore doma maš.. ROUTER, MODEM, AP
ešte niečo?
Vnutornu IP adresu ti može priradovať tvoj ISP ak si zapojeny priamo na jeho DHCP server alebo ti ju priradi zariadenie ktore doma maš.. ROUTER, MODEM, AP
ešte niečo?
DHCP server alebo ti ju priradi zariadenie ktore doma maš.. ROUTER, MODEM, APhojko napísal:sebci: Preco by to mala byt IP adresa priradena DHCP serverom??? Ved kludne moze ist o IP adresu, ktoru si nastavim na PC manualne, pripadne si nastavim AP, router ci ine zariadenie...
zle som to napisal faktom je ze som to myslel ze v modeme routri AP si mozes nastaviť DHCP server a to je jedne z prikladov kedy ma clovek priradenu "vnutornu" IP teda ip vytvorenu vlastnym DHCPčkom...
už je to lepšie?
pravdepodobne tým mysli IP priradenu Pcčku ktoru ked zadaš niekde inde tak ju bude mať niekto uplne iný než ty... ten kto ma tu danu ip verejnu staticku resp clovek ktoremu bola akurat priradena ip dynamicka verejna.... teda na danu vnutornu ip adresu sa dostane z vonku (z netu) len nejakym NAT + port foward.. atd...
a ten druhy človek čo to pisal neviem nick nevidim nechce sa mi kukať ked pišem tento post... nechapavosť može viesť len k takym slabým vtipom aky si vymyslel....