Cavte! Pls potreboval by som poradit. Dnes som si kupil novy volant LOGITECH DRIVING FORCE EX aj s pedalmy a chcel by som sa spitat ci mi s nim pojde hrat GTA 4. Skusal som to a zatial mi to nejde, preto vas prosim o nejaku radu
lukas8 napísal:Cavte! Pls potreboval by som poradit. Dnes som si kupil novy volant LOGITECH DRIVING FORCE EX aj s pedalmy a chcel by som sa spitat ci mi s nim pojde hrat GTA 4. Skusal som to a zatial mi to nejde, preto vas prosim o nejaku radu
malo by to ist, mne normalne islo San Andreas.. staci si kliknut na pozadovany control a potom bud dupnut na pedal, alebo zatocit volantom
Pls ako mam nastaviť volant Logitech na GTAIV. Pri zmene ovládania mi PC v nastaveniach nevidí volant. Skúšal som zadávať aj príkazy v nastaveniach volantu, ale nič. netreba k tomu ešte nejaký súbor? Poradte pls.
lukas8 napísal:Pls ako mam nastaviť volant Logitech na GTAIV. Pri zmene ovládania mi PC v nastaveniach nevidí volant. Skúšal som zadávať aj príkazy v nastaveniach volantu, ale nič. netreba k tomu ešte nejaký súbor? Poradte pls.
akoze v control panel, hracie zariadenia - tam nevidis svoj volant ? Naistaloval si spravne ovladace ? SKus ich este preisntalovat. Pokial ti ho nevidi vo wine, tak ti nepojde v ziadnej hre
Samozrejme vo Wine volant vidim a je skalibrovaný, všetko OK. Keď spustím GTA, ovládanie volantom nefunguje. Skušal som aj zmeniť nastavenie ovládania hry GTA v panele nastavenia - zmena nastavenia ovládania, no pri prestavovaní napr. accelerate (W) mi naskočili ??? a pri zmačknutí plynu na pedále sa nič nedialo. Tak isto aj zatočenie, brzda a pod.
Môže mi pls niekto poslať savy z druhej časti mesta či čo to je? Vyhorel ten dom a išli sme (asi) do druhého mesta. Tam je misia že mám postrielať členov gangu (asi 3) a misia mi vždy sekne. V prvom meste ešte nemám spravenú u Brucieho kde mám ukradnúť policajné auto a nájsť si adresu jedného a potom ho zabiť (uteká mi na aute). Keď túto misiu spravím tak mi vypne GTA. Nemôžem sa kvôli tomu pohnúť ďalej.
Ahoj vcera som prehodil win na Vistu s SP a ked spustim hru tak mi vyhodi tu chybovu hlasku FATAL ERROR SW10... cekol som tu tabulu no lenze tam je len sw20 a 30...nemal niekto podobny problém.?