Ked hras pyra, tak musis v kuse behat okolo, aby si sa bezpecne priblizil. Potom treba dufat, ze protivnik sa nestihne otacat za tebou. Keby bolo zle, tak ho odfukni a zdrhaj
Team Fortress 2
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
U mna je to takto: Heavy na utok na payload mapach a na capture skoro vzdy.
Pyro na poslednu fazu obrany na payload.
Engineer na prvu fazu obrany na payload.
Medic podla situacie, ak v time nie je ziadny alebo ak je vela heavy hracov.
Ostatnych nehram skoro vobec.
btw.: http://steamcommunity.com/id/gotharsk
Pyro na poslednu fazu obrany na payload.
Engineer na prvu fazu obrany na payload.
Medic podla situacie, ak v time nie je ziadny alebo ak je vela heavy hracov.
Ostatnych nehram skoro vobec.
btw.: http://steamcommunity.com/id/gotharsk
Coby nic nedokazal
Ked si ty odisiel, tak som bol ja Heavy, Shamway ma healoval a hned sme boli prvi dvaja v tabulke
A asi za hodinu hrania spravil minimalne 3 achievementy za medica, z toho jeden taky tazsi (Triage) a dalsi stredne tazky (Preventive medicine). 
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... roup=medic
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... roup=medic
-
Old Dirty Bastard
Guru
Pridam vam môj config, s ktorym hram TF2 v pohode na notebooku...config je pozliepany z viacerych zdrojov + par drobnych uprav.. oproti original configu z hry zvyšuje o dosť fps... par vychytavok, ostatne je všetko len v upravenych prikazoch.. niektori môžete pocitiť aj zvyšenie fps o 30+, niektori zasa len o 10, zavisi od mašiny.. config nijako nezasahuje nastavenia hry, ovplyvnuje len prostredie hry..
stači ak tento subor skopirujete do zložky "/team fortress 2/tf/cfg". GL & HF
- Prílohy
-
- autoexec.rar
- (1.6 KiB) 58 stiahnutí
na akom notebooku to hras ? myslim na hwOld Dirty Bastard napísal:Pridam vam môj config, s ktorym hram TF2 v pohode na notebooku...config je pozliepany z viacerych zdrojov + par drobnych uprav.. oproti original configu z hry zvyšuje o dosť fps... par vychytavok, ostatne je všetko len v upravenych prikazoch.. niektori môžete pocitiť aj zvyšenie fps o 30+, niektori zasa len o 10, zavisi od mašiny.. config nijako nezasahuje nastavenia hry, ovplyvnuje len prostredie hry..
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
moosha: grafiku nezhoršuje... len trocha upravuje modely textur, zbrani, hračov atd... môžeš postrehnuť maličke zhoršenie kvality.. ale myslim, že to ti je tak nahovno platne, hlavne že je dobre fps a netrha to 
GothaR: najlepšie asi bude ked si to vyskušaš, skopčiš to tam, pustiš a uvidiš čo sa zmenilo, ak sa nebude pačiť, zmažeš to a všetko je po starom.. ja osobne som velmi v grafike rozdiely nepsotrehol, config upravuje iba textury, aby šetril fps, zasadne rozdiely v grafike robia nastavenia v options priamo v hre. ja to ale teraz mam nainštalovane len na notebooku a v options mam všetko nastavene na low... čiže u mna by sa asi screeny neoplatilo robiť
ale ok, skusim niečo.
//takže screeny, nečakajte zazrak v tvorivosti
ak amš ale požiadavky nanejaky konkretnejši screen(postava + mapa) tak povedz.. a moje fps inforujte, mal som vela procesov mimo hru
GothaR: najlepšie asi bude ked si to vyskušaš, skopčiš to tam, pustiš a uvidiš čo sa zmenilo, ak sa nebude pačiť, zmažeš to a všetko je po starom.. ja osobne som velmi v grafike rozdiely nepsotrehol, config upravuje iba textury, aby šetril fps, zasadne rozdiely v grafike robia nastavenia v options priamo v hre. ja to ale teraz mam nainštalovane len na notebooku a v options mam všetko nastavene na low... čiže u mna by sa asi screeny neoplatilo robiť
//takže screeny, nečakajte zazrak v tvorivosti
-
Old Dirty Bastard
Guru
a čital si aj taku vetičku, kde pišem, že všetky nastavenia vo video options mam uplne na low lebo to teraz hram len na notebooku? sorry, ale nebudem si inštalovať hru na dalšiom kompe, aby som ti postol screeny pri high kvalite... nie je to až taka makačka vyskušať to... a nič za to nedaš.. ked chceš mať väčšie fps, použi, ked nie, iugnoruj 
-
Old Dirty Bastard
Guru
fúú, tak poprve: s tym blbnutim obrazku som sa teda nestretol...
a podruhe: to som si ani nevšimol
vypina to asi nejaky command aby ušetril zase nejake miesto virtualnej pamäte.. ja ale neviem ktory presne
takže asi nič z toho, všetkym ktori potrebuju vidieť avatary, config neodporučam
skusim zistiť ktory command, ale nič neslubujem.
a podruhe: to som si ani nevšimol