prepojenie TV a notbook ale ZVUK

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

prepojenie TV a notbook ale ZVUK

Príspevok od používateľa cislo5 »

no nedavno som kupil HDMI kabel a zistil som ze je to velmi dobra vec :idea: takze k veci TV samsung (presne nepoviem co je to za sortu ) a notbook Asus rada RP6A su prepojene a funguje to bajecne teraz by som potreboval poradit so zvukom ktory by sa dal prepinat medzi TV a medzi notbookom (najlepsie cez nejaky ovladac )a dolezita je aj otazocka ci je potrebna zvukovka (do booku)

Druha otazocka je co za repraky k tomu polemizujem medzi logitechom a geniusmi nech prosim nepise taky co pozna len jedny z nich a ze su lepsie a bla bla proste rozumny nazor popripade nasmerovanie mam daku predstavu len este to nie je dotiahnute tak sa radsej poinformujem vdaka za radu :lol:

joj a pre fajnsmekrov ci to nahodou vsetko nie je realizovatelne bezdratovo
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nemyslis nahodou Asus A6RP? skus dat konkretny model, lebo takto ti neporadim, moze sa stat, ze mas HDMI bez zvuku :wink:
prepnut to v kazdom pripade musis na noteboku, neviem o dakom ovladaci, nakolko to je SW zalezitost to prepnut a co sa tyka tych reprakov, chces to ako domace kino napojit na televizor?
a spojazdnit to vsetko bezdratovo? leda tak za sto let :P
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ano nemylis sa je to asus A6RP troska som tam poprechadzal tie pismena a TV presne nepoviem nie som doma a vsetky papiere budem mat poruke az pondelok

a ano predstavujem si to ako domace kino HDMI mam bez zvuku a pozerat sa na nejaky film v telke pricom zvuk ide s notbooku mam nebavi

a to bezdratovo som si nevymyslel len tak myslim ze v PC revue to spominali len to este nie je dostupne ale inak je to pekny sen
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

o telku nejde, k tym reprakom. aky mas "rozpocet"? a namiesto geniusov by som skorej uvazoval nad creative reprakmi, logitech je fajn, ale mozno trosku drahsie...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

ja som som si kvoli tomuto kupil externu zvukovku k ntb. takze ntb spojim cez HDMI k telke, pustim repro cez zvukovku a je to super....inak mam pocit, ze vystup HDMI v ntb je zalezitost graf. karty a ide len na prenos obrazu..ale toto si nie som isty...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

niektore VGA maju HDMI so zvukom, od ATI vacsina, to je aj moj pripad :wink:
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

presne nieco take som potreboval prediskutovat
HDMI kabel z mojej ATI radeon xpress 200M ide len video signal bohuzial rozpocet na repraky planujem do tych 100 - 150 € len mi nie je jasne ako to budem prepinat medzi TV a NB co za kabel je potrebny tam alebo budem len surovo prehadzovat koliky v zavisloti co budem pozerat tak ste to mysleli? :idea:
Napísať odpoveď