Problem v rodine

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
poi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa poi »

no hej.. ale mozno vtedy tvoj tato pochopil ze robi asi zle? nie?

//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 23:12 )
Zaxman napísal:najlepšie je isť za pravnikom on vam povie čo treba robiť či ho treba nahrať alebo tak ...........ked mu daš aj 500sk ale budeš vedieť čo treba robiť
Za 500 sk ti pravnik v tejto dobe ani dokument nepodpise :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nepochopil, nepochopil doteraz, nepochopil ani ked som vymenil zamky a kufre mu dal k vytahu :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mi sme boli u pravnika sa niečo radiť a zobral za 45minut 300sk ....ja som napisal preistotu 500sk ................ked ideš ku pravnikovy iba po radu tak ti moc nebere to len v americkych filmoch dostavaju miliony ty právnici
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

No mas pravdu ale toto su bezny pravnici... Bez 3 stupnoveho vysokoskolskeho titulu =)
Tu som nasiel na nete jedneho takeho lacneho pravnika http://www.paulik.sk/CENNIK-28072008.pdf

//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 23:17 )
Kibo napísal:nepochopil, nepochopil doteraz, nepochopil ani ked som vymenil zamky a kufre mu dal k vytahu :?
tak to mi je potom luto =(
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ved jasne že su drahy ked kceš nejakeho poriadneho ale ak ceš isť iba po nejaku radu ohladne niečoho tak to až take drahe neni a určite aj keby pital 1000sk tak to stoji zato ako sa trapiť
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

poi napísal: tak to mi je potom luto =(
je to dost smutne, ale mne nie, taky pokoj v dusi som dlho nemal ako od chvile, ked to cele prehrmelo :( je to dlhy pribeh, je to cele na papieri, je tam rozhodnutie sudu, ale to tu nebudem rozoberat...

co sa tyka cien tych pravnikov, zalezi od kvality pravnika, pravnej pomoci a od regionu
Najmä v Bratislave sa veľmi často odmena vypočítava na základe hodinovej sadzby. „Minimálny hodinový honorár, ktorý účtujeme, je 500 korún,“ hovorí Gerta Flassiková, partnerka kancelárie Aliancia advokátov.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

ako si opisal situaciu, aku mate doma, pripomenulo mi to moje tazke dectvo... Presne toto iste... pred 3 rokmi, po 22 rokoch sa mame skoncilo trapenie, podala ziadost o rozvod, ... no rok sme este byvali spolu pod jednou strechou a to bolo doslova peklo.. presne ako si to opisal (to predtym bolo tiez ale nie take ako po rozvode)... teraz je mama stastna, zije s dlhorocnym priatelom, s ktorym sa dala dokopy, a je konecne svaty klud.

Ked som mal asi 7 rokov, odstahovali sme sa do podnajmu, boli to tazke casy, mama nemala peniaze a mala na krku mna a sestru, zili sme v hroznych podmienkach, ale bez fotra, vtedy sa foter uvedomil a prestal pit, tak sme sa nastahovali naspat... Len to bolo docasne, ptom bol zase rovnaky,...

Tymto som chcel povedat to, ze ked ostane sam, nebude sa mat o neho kto postarat a bude zufaly, hned bude chciet aby ste sa vratili... ale len koli tomu ze je lenivy daco v dome spravit.. Bud sa spamata (co pochybujem) alebo rozvod... len treba hladat, kam utiect, najst si nejaky podnajom, alebo nieco... Vzdy je nejaka moznost
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No, máte to vy veselú rodinu........... Ale k veci, skúšať to s trestnými oznámeniami na vlastnú päsť (bez nejakého väčšieho premyslenia) je dosť veľké riziko...... Lebo ak si Tvoj otec nájde šikovného právnika tak Vás na súdoch roznesie na kusy...... Takže, zohnať dobrého právnika, neľutovať tie koruny/eurá čo mu zaplatíte, spraviť rozvod, vysporiadanie BSM (majetku vrátane bytu), a v prípade potreby pokračovať ďalej v trestnej rovine......
Toľko zákonné, na čas a výdavky náročné riešenie......
Sú aj iné riešenia tejto situácie, ale tie na verejne prístupnom fóre rozoberať nebudem :censored:

P.S. Dobre viem o čom hovorím........ môj otec je právnik a s takýmito prípadmi sa stretáva často........
Napísať odpoveď