ak ste ho niekto pouzivali mozte mi povedat vas nazor ci vam zabral na akne
Zynerit
Je na predpis. Pouzivam skoro rok, nic nenici, u mna rapidne pomaha. Hell yeah! Nielen to, v krabici je taka mala uzatvoritelna plastova nadobka (byva v nej aplikacna hlava), ktoru vyuzivam na uskladnenie namiesanej farby na modely... sa len tak neda zohnat nieco takeKibo napísal:je len na predpis a vraj nici kozu, vysusuje atd
Jedina nevyhoda lieku je, ze smrdi - avsak len z besprostrednej blizkosti, umyjes to mydlom len horko tazko, a chuti mizerne (ak sa ti dostane na peru, alebo pri bozkavani). Zvyknes si.
tak mne zinerit az tak nezabral, trochu pomohol, ale zazrak to nebol, ale je len na predpis a je to antibiotikum, takze ho treba brat dlho a je to jedno ztych lieciv po ktorych je pokozka citliva n slnecne ziarenie takze sa neodporuca brat v lete, inak ta drazdi slnko, takze ak snim chces nieco skusat, tak co najrychlejsie 
-
nejakymarko
Addict
zynerit som pouzival, ale na zaciatku pomohlo, ale casom sa akne vratilo. kibo to vysusovanie je v podstate jednou z jeho uloh, preto ze aknozna plet je povacsine mastna to "mastenie" treba nejak obmedzit. Tezar beriem tabletky Rocoucate ci ako sa volaju, su na predpis, vysusuje najma pery, ale ked si to natieras nejakym balzamom da sa to v pohode zvladat, ale tieto zaberaju uplne uzasne a akne by sa po kompletnej procedure cca 6 mesiacov nemalo uz vratit.
hej tie zaberu takmer vzdy, ale cital si knim pribalovy letak? ked nie tak to radsej ani nerob, ja som ho cital aj na internete aj normalny original a velmi rychlo ma presla chut do brat...Skolacik napísal:zynerit som pouzival, ale na zaciatku pomohlo, ale casom sa akne vratilo. kibo to vysusovanie je v podstate jednou z jeho uloh, preto ze aknozna plet je povacsine mastna to "mastenie" treba nejak obmedzit. Tezar beriem tabletky Rocoucate ci ako sa volaju, su na predpis, vysusuje najma pery, ale ked si to natieras nejakym balzamom da sa to v pohode zvladat, ale tieto zaberaju uplne uzasne a akne by sa po kompletnej procedure cca 6 mesiacov nemalo uz vratit.
-
nejakymarko
Addict