chcel by som nejakú podsvietenú aby sa mi večer dobre na nej vyťukávalo
cena klávesnice by mala byť tak do cca 33 euro...
skúste teda niečo navrhnúť, ktorá by bola dobrá
kym ty si taku klavesnicu krvopotne spravis,esteteticky asi tiez nic moc ,tak ja si na take dve normalne z obchodu zatial zarobim na brigadelorot19 napísal:vyrob si ja som si kupil modre ledky dal het klavesi tam ich rovnomerne rozlozil potom pospajal. chcel som to dat na napajanie mysi ale bolo to slabe taze - som dal na klavesnicu a jeden tenky kablik viviedol von a napojil na zdroj v pc mam tam este aj potenciometer na ovladanie jasu a na vypnutie
Osobne som mal 2 podsvietene C-Tech klavesnice (slim). 2 preto, lebo prvu som reklamoval do tyzdna (s nadejou ze to je chyba kusu), a druhu znova o tyzden, lebo bolo jasne, ze to je chyba klavesnic.Gangy napísal:C-tech urcite nekupuj odide ti do dvoch tyzdnov.
Mal som nieco podobne, akurat inak rozmiestnene klavesy. Inac shitMalveon napísal:A čo toto?
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;15268
Inak sa ti tieť idem kúpiť tú od C-tech
ja mma ctech sice nepodsvietenu ale zas za 90skSTomko napísal:Osobne som mal 2 podsvietene C-Tech klavesnice (slim). 2 preto, lebo prvu som reklamoval do tyzdna (s nadejou ze to je chyba kusu), a druhu znova o tyzden, lebo bolo jasne, ze to je chyba klavesnic.
Tlacidla v r**i, stlacanim sa zasekavali, ziadna odozva (clovek nevedel ci klavesu stlacil alebo nie). Dokonca aj jedno nahradne tlacidlo, ktore bolo v baleni (z CZ na SK lokalizaciu) bolo vacsie, ako pasovalo do klavesnice. Riesenim bolo bud ho tam nedat, alebo z neho odrezat
Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/speedlink-illuminated-keyboard-usb-czsk-p-1741.html
To bude asi individuálne, mám doma podsvietenú klávesnicu tejto značky, už je po záruky, čiže má viac ako 2 roky a funguje bez problémov.. akurát bol trošku poblém pri výmene kláves, tlačítko "ň" som musel troška opíliť pilníkom, neaké bolo velkéGangy napísal:C-tech urcite nekupuj odide ti do dvoch tyzdnov.