Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Povedz nech každý natáča demo a tebe nech niekto natočí demo z TV (ak nejaká je). Inak sa to asi nedá.Nadeo napísal:Hai, tak potrebujem nieco cim viem nahrat vsetko na serveri, kazdeho hraca, kazdu kameru... nie iba to co vidi ten co nahrava... (Organizujem turnaj a chcem to nahrat)
Potrebujem to do 30 min, vopred diky
-
G0lDiER_
King
dik fruxo, funguje mi to, no mohol by si mi to trochu popisat ako to funguje ?
aky vyznam tam ma napriklad toto:
alias "switch1" "cmd1;alias switcher switch2
a aky je rozdiel ci ja dam:
alebo dam
alebo
???
kedy mam davat tie "" pred a za aliasi ?
aky vyznam tam ma napriklad toto:
alias "switch1" "cmd1;alias switcher switch2
a aky je rozdiel ci ja dam:
Kód: Vybrať všetko
alias "cross" "cl_crosshairscale 4000"Kód: Vybrať všetko
alias cross "cl_crosshairscale 4000"Kód: Vybrať všetko
alias cross cl_crosshairscale 4000kedy mam davat tie "" pred a za aliasi ?
Napojís hltv na kazdý server zvlást..Nadeo napísal:Hai, tak potrebujem nieco cim viem nahrat vsetko na serveri, kazdeho hraca, kazdu kameru... nie iba to co vidi ten co nahrava... (Organizujem turnaj a chcem to nahrat)
Potrebujem to do 30 min, vopred diky
Poprípade do pravidiel dás,aby hráci povinne tocili demá,a ked sa niekomu hrác nebude zdat,tak zasle demo adminovi a on si ho prezrie
Ja by som ti dal ban aj na fórum keď napíšeš ešte jeden príspevok s rovnakým textom. A vhodnejšia téma je táto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=99527 , hral si pod nickom *LaMaS [INTEL]*warrior alebo si máme domyslieť ? v banliste máš napísané že si cheatoval, banoval fruxo.warrior10 napísal:dostal som na serveri ban a ani neviem zaco moze ma niekto odbanovat??? ban mam za cheaty ale nikdy som nijake nemal v hre nemam dokonca ani botov tak neviem ako mi mohli dat ban za cheaty prosim o unban
-
mahoni910
Amateur
steeel by som sa spitat...zee ja som tayk somar ze som sa hral s nastavenim v cs1.6 a zemnil som nechtiac rozlisenie na najvetsie a teraz ked zapnem cs tak mi ukaze len ciernu obrazovku ale hudba hra...aa skusal som to uz aj preinstalovat aleee stale to nejde...nevite ako sa da rozlisenie zmenit aj bez toho aby som bol v menu v cs? dakujem
hral si a dostal si BAN, alebo ta to od zaciatku nechcelo prihlasit lebo mas BANwarrior10 napísal:dostal som na serveri ban a ani neviem zaco moze ma niekto odbanovat??? ban mam za cheaty ale nikdy som nijake nemal v hre nemam dokonca ani botov tak neviem ako mi mohli dat ban za cheaty prosim o unban
-
cORP.
Addict
par stran dozadu si pozri moje prispevky stahuju sa presne na tento problem len treba lepsie pozerat co tu uz je rozoberane21tomy21 napísal:Mám kupenu original verziu CS:S Steam a ked už chcem hru spustit vypíše mi tieto errory neviete čím to môže byt ?