ja len mozem potvrdit ze je to minimalne rovnako ked nie viac narocne ako GTA4 a ta grafika je oproti gta uplny hnus....keby to islo aspon plynule tak sa to da zniest ale aby to na 1024x768, medium islo 16-30FPS je teda moc
tak mam razor1911 verziu,CZ jazyk a uvodnu misiu som presiel v pohode,bola to ta misia kde som utekal z väzenia,viac casu na hranie som nemal ale ide to pekne,vo videach CZ titulky
inak takyto komentar co si pisal vidim na trezzor trackery a ja to mam tiez odtial a v pohode
davo2006 napísal:tak mam razor1911 verziu,CZ jazyk a uvodnu misiu som presiel v pohode,bola to ta misia kde som utekal z väzenia,viac casu na hranie som nemal ale ide to pekne,vo videach CZ titulky
inak takyto komentar co si pisal vidim na trezzor trackery a ja to mam tiez odtial a v pohode
u nas vychadza 23.1. a v USA 7.1. Akurat som to hral asi 5min a je to uplna p*covina, hra nepodporuje rozlisenie 1680x1050, nejde mi ani ziadne ide tak som musel hrat na 800x600
Toy M@ch!n3 napísal:u nas vychadza 23.1. a v USA 7.1. Akurat som to hral asi 5min a je to uplna p*covina, hra nepodporuje rozlisenie 1680x1050, nejde mi ani ziadne ide tak som musel hrat na 800x600
No a ako je to stou optimalizaciou? je to take narocnee na hardwer ako GTA?
Chvilu som to hral, ale musim povedat, ze otras. To ovladanie aut sa mi vobec nepaci, mi to pripada ako keby som sa s tym autom klzal po lade. Vobec sa to neoplati tahat. Vraciam sa spat k GTA IV.
Zdravím.
Mám problém,ak sa to tak dá nazvať,hru som stiahol,rozbalil atd...no dal som inštalovať cez rzrsetup,normálka som dal Install no mám to už pustené asi 15 min.ale nič sa s tým nedeje,tak som sa chcel spýtať či sa vôbec dočkam,respektíve či sa aj cez ten rzrsetup dá nainštalovať hra