DVD slim Napalovačka
DVD slim Napalovačka
Zdravim chcel bi som vymenit v svojom notase mechaniku ale neviem podla coho si mam vybrat ako znacku by som aj vedel ale neviem ake to je s napojenym na maticnu dosku resp ci su rozdielne porty na pripojenie podla maticnej dosky a ak ano tak ci neexistuje neaky program nato ako to zistit aky port tam mam ,
DIK
DIK
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
sucastou nera je DiscSpeed... to je program urceny na test kvality DVD a CD a teoreticky aj Nero InfoTool by mohol pomoct, ine programy by pomohol najst stryco google
/ vplyv na napalovanie ma aj pocet procesov pocas neho, ci pozeras film popri tom a tak, ale to asi vies. najistejsie je nechat iba napalovat a tu chvilu pockat. ale vseobecne je velky problem napalit DVD film aj s menu. staci, ze je zle ripnuty... skusil by som napalit iba datove DVD a odskusal ho, neriesil by som hned vymenu mechaniky...
/ vplyv na napalovanie ma aj pocet procesov pocas neho, ci pozeras film popri tom a tak, ale to asi vies. najistejsie je nechat iba napalovat a tu chvilu pockat. ale vseobecne je velky problem napalit DVD film aj s menu. staci, ze je zle ripnuty... skusil by som napalit iba datove DVD a odskusal ho, neriesil by som hned vymenu mechaniky...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
trepe hovadiny,udf je format ked davas napr na diskt subor vacsi ako 2gb ,to normalne datove dvd proste nepodporuje a automaticky by sa ta malo spytat ci to chces do udf pricom ten format nieje kompatibilny s win 98 a podobne ,xp a vyssie ide normalnedjcopik napísal:ee bracho mam xp a kde sa to nastavuje mozno mam nieco blbo nstavene
ale hovadinky, mne to nešlo na XP, ani na domacom kine mi to nechcelo pustiť dokonca...možno to bolo aj niečim iným nevem..INDIGOcorp. napísal:trepe hovadiny,udf je format ked davas napr na diskt subor vacsi ako 2gb ,to normalne datove dvd proste nepodporuje a automaticky by sa ta malo spytat ci to chces do udf pricom ten format nieje kompatibilny s win 98 a podobne ,xp a vyssie ide normalne