BMW 320d
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pumpa-tryska
, kedy uz tieto motory pochovaju ... za taky prejav by sa ani zetor nemusel hanbit ... ale inak Ibiza velmi podarene auticko, na to ze je to "sestra" Fabky, ponuka o dost viac .. hlavne pekny neotrely design, hrave ovladanie (so spravnym motorom), vacsinou lepsiu vybavu ... klasicky turbodecht - musi sa s tym vedet jazdit, neni to na ziadny "sport", hoci to ma koncovku s dvoch lesenarskych trubiek a 17tky disky ... inakchoroby ako pri kazdom TD, pred koroziou dobre ochranena, servis a diely v pohode, ceny porovnatelne s VW ... vazne chyby z vyroby boli podchytene v predchadzajucich rokoch vyroby, kedze toto auti, moc tehniku neinovovalo ...
... ja to vidim tak, ze aj ked je to dobre auto, ja by som isiel za tie iste peniaze do inej triedy
... ja to vidim tak, ze aj ked je to dobre auto, ja by som isiel za tie iste peniaze do inej triedy
8 litrov je podľa Teba vysoká spotreba????? Keď myslíš........miso2911 napísal:.......kvôli vysokej spotrebe 8l...
K tej Ibize........ nemusí to byť zlé auto (osobne sa mi zdá malé a má dosť slabú výbavu)....... ale veď to auto má motor vhodný akutát tak do malotraktora (či iného poľnohospodárskeho mechanizmu)!!!!! Pekné 17" disky a športový výfuk objem a výkon nenahradia.......
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: