Dneska rano som cel povysavat CPU dal som dole chladenie zvysaval ho zalozil nasspet a ked som zapol PC tak chvilu slo potom sa vypol tak som ho znova zapol a znova sa to stalo ked som to spravil na 3X tak ukazao invalid boot.ini file ci cem pustit windows normal alebo save mod dal som normal a zase sa vypol a ked som ho zapol zase sa vypol co stim ? proste vydrzi neakich 30 sek a vypne sa
A v čom inom by si chcel hľadať problém než v tom, že si niečo zle zapojil? Buď si niečo zle zapojil alebo si pri vysávaní niečo odpálil.. skontroluješ to len tak ako som písal.. všetko ešte raz povyberáš a nazad založíš + skontroluješ ostatné veci, či si niečo omylom nevytiahol.. ak nepomôže, vyskúšaj jednotlivé veci v inom kompe.
Aké iné riešenie svojho problému si predstavuješ? Že nainštaluješ nový driver na grafiku? Možno by som Ti poradil nahodiť nový bios na dosku, ale keďže sa Ti po 30sek. vypína komp, možno by sa vypol aj počas flashovania a tým by si si odpálil dosku (ak je to nejaký starší kúsok)..
Pri každom zložení chladiča z CPU by sa mala dávať nová pasta.. podľa mňa to v tom nie je, ale môžeš vyskúšať.. (možno medzitým niečo inak zapojíš ako si zapojil)
presne tak. pri kazdom zlozeni chladica z CPU by sa mala dat nova pasta....to 30 sekundove fungovanie moze byt nez sa prehreje CPU...potom sa vypne.....daj novu pastu..
Zrcite je to tou pastou lebo ked som ho po tom prvom pusteni pustil znova 5 sek po tom tak vydrzal iba neakich 15 sek ked som nechal cas na ochladenie tak vydrzal 30 sek nevedeli by ste my poradit ako najlepsie dat dole pastu s CPU lebo my odporucali aj stim so robil z Tech. benzinom
SoRe napísal:Zrcite je to tou pastou lebo ked som ho po tom prvom pusteni pustil znova 5 sek po tom tak vydrzal iba neakich 15 sek ked som nechal cas na ochladenie tak vydrzal 30 sek nevedeli by ste my poradit ako najlepsie dat dole pastu s CPU lebo my odporucali aj stim so robil z Tech. benzinom
Tak to ti teda garantujem ze to pastou neni na 99 percent to je tym ze mas zle uchyteny pasiv na procaku a berie ho to ze ho tam nemas a restartuje ti PC ja mam PC bez pasty a neni ziadny problem takze by ani u teba nemal
erik_tt napísal:Tak to ti teda garantujem ze to pastou neni na 99 percent to je tym ze mas zle uchyteny pasiv na procaku a berie ho to ze ho tam nemas a restartuje ti PC ja mam PC bez pasty a neni ziadny problem takze by ani u teba nemal
Takze mam ho dat dole a znova uchytit ? Ale ked je zle pasiv tak preco sa prvy krat vypne po 30 sek a hned ked zapnem tak sa vypne po 15 sek.tak neak
SoRe napísal:Takze mam ho dat dole a znova uchytit ? Ale ked je zle pasiv tak preco sa prvy krat vypne po 30 sek a hned ked zapnem tak sa vypne po 15 sek.tak neak
to je preto ze ked ho zapinas prvy krat na zaciatku je chladny (izbova teplota) a postupne sa ohrieva na kriticku hodnotu az pokym nevypne, no ked ho nasledne zasa zapnes tak jeho teplota uz nie je izbova ale je o cosi teplejsi, preto cas, za ktory sa dostane opat na tu kriticku teplotu je adekvatne kratsi
Lenze ten fan je na CPU Len pastu som nevymenil Ale ako hovorite ze ti to ide aj bez pasty no tak nwm mne to neide stale TAkze mam to znovu zlozit a dat pastu lebo uz som stoho DMNT