Sony Ericsson C905 Cyber-shot
Inak ja osobne OS nepotrebujem absolutne a podla mna je to pre normalne uzivanie nanic...
no tak ja uz ho ma kupeny akurat musim pockat kym mi ho objednaju a im dorazi ale uz je zajednany takze uz ho onedlho budem mat dom :)teda zatail mam samsung U600 pomimo to neviete ako by som ho odblokoval na eurotel ???
no tak ja uz ho ma kupeny akurat musim pockat kym mi ho objednaju a im dorazi ale uz je zajednany takze uz ho onedlho budem mat dom :)teda zatail mam samsung U600 pomimo to neviete ako by som ho odblokoval na eurotel ???
tak s jednym som v kontakte co ma ten mobil a ma ho odblokovany prepalial soft atd ... tak by to malo ist
//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 17:38 )
neviem netvrdim nic este ho nemam len cakam nan kedy dorazi a ja len vraim na zakldae toho tvrdenia ze vravel ze si doma prepalil soft a odblokoval tak neviem ze ked ho budem mat mi povie ako nato
//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 17:38 )
neviem netvrdim nic este ho nemam len cakam nan kedy dorazi a ja len vraim na zakldae toho tvrdenia ze vravel ze si doma prepalil soft a odblokoval tak neviem ze ked ho budem mat mi povie ako nato
foto ked bude viac casupepo napísal:s0juz : tak hod sem veskere info..
tak je odblokovany ten telefon aj na eurotel ?
ako facha je rychly? ide tam v pohode wifi a to GPR da sa vyuzit aj GPR bez nutnosti pripojenia na internet ....vydrz baterky skratka vsetko co ta napadne
a mas tam origos softver od orange ? lebo kamos vravel ze tam dal original softver a ze je to podstatne velky rozdiel ...
a je ten fon pevny kedze jeho konstrukcia nieje z umeliny?
tak asi v stredu uz ho budem mat aj ja
s0juz napísal:foto ked bude viac casuale robi to slusne foto.....ci je to odblokovane, to neviem...je to ok,nepocitujem ze by to islo nejak pomaly, stiha....yop wifi ide v pohode, ale to gps je nestastne, zatial mi to ide iba s netom tak ak by niekto vedel jak to oje*** tak nech da vediet,...vydrz baterky- take 3 dni v beznej prevadzke...co som bol prekvapeny, tak tam nebolo predinstalovane ani googlemaps, ani wayfinder....wayfinder asi preto,ze sa za to plati navyse, gmaps som si stiahol dodatocne, ale idu iba s pripojenim na net....takze asi tak
hej drzi pevne pokope...mam orange softver, by som bol zvedavy jak sa tam da dat origo....zeby normalne cez ten se suite ?pepo napísal:a mas tam origos softver od orange ? lebo kamos vravel ze tam dal original softver a ze je to podstatne velky rozdiel ...
to neveim ale ked ho budem mat tak zistim odneho
a ako to tak vypada ma slahne lebo prerabaju orange a mne tam stoji tel musim pockat kym ho spravia ma slahne
//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 15:27 )
tak uz ho mam konecne doma:) vyzera docela v pohode zatial
ornage by mal mat teraz ked vezmes pausal tak mas 3 meiace zdarma internet nie?
a este je dobre ked mi na tel pride ze si mozem stiahnut novu aktualizaciu mam stahovat ci racej nie?:)
//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 15:27 )
tak uz ho mam konecne doma:) vyzera docela v pohode zatial
ornage by mal mat teraz ked vezmes pausal tak mas 3 meiace zdarma internet nie?
a este je dobre ked mi na tel pride ze si mozem stiahnut novu aktualizaciu mam stahovat ci racej nie?:)
telefonik mam uz nejaku dobu - od Orange SK
Orange si soft v telefone trosku upravuje, vypustil GoogleMaps a WayFinder, a upravil vzhlad menu, nefunguju flash temy!
Da sa tam nahrat novsi soft, vsetko je na avsak stracate zaruku!
Neviem ako to je s aktualizaciami cez SEUS (update servise), ale to zistim v Orange
Wifi funguje bez chyby, baterka mi vydrzi 5 dni v pohode, pevna konstrukcia (nie ako nokie), GPS je tam asi iba na okrasu, nakolko normalnu navigaciu s mapami (bez pouzitia netu) nenajdete
Co sa tyka fotiek, cez den robi krasne fotky (porovnatelne s digitalom), v noci je to horsie (v noci robil SE K800i fotky krajsie)
Keby vas zaujimalo este nieco najde vediet
Orange si soft v telefone trosku upravuje, vypustil GoogleMaps a WayFinder, a upravil vzhlad menu, nefunguju flash temy!
Da sa tam nahrat novsi soft, vsetko je na
Kód: Vybrať všetko
http://forum.semania.cz/Neviem ako to je s aktualizaciami cez SEUS (update servise), ale to zistim v Orange
Wifi funguje bez chyby, baterka mi vydrzi 5 dni v pohode, pevna konstrukcia (nie ako nokie), GPS je tam asi iba na okrasu, nakolko normalnu navigaciu s mapami (bez pouzitia netu) nenajdete
Co sa tyka fotiek, cez den robi krasne fotky (porovnatelne s digitalom), v noci je to horsie (v noci robil SE K800i fotky krajsie)
Keby vas zaujimalo este nieco najde vediet