Dovolte aby som vam rpedstavil penzion vilapark v tatranskej lomnici je to penzionv malebnom prostredi Vysokych Tatier. Rozhodol som sa ako rpevadzkar tohto penzionu poskytnu uzivatelom fora Hojko.com zlavu na ubytovanie viacej informaciee o ubytovani na telefonnom cisle: 0524782310
nooooo tento web je este po starom majitelovi a rpave sa pracuje na transfere domeny novy web sa pripravuje co sa tyka zlavy zalezi od poctu osob dni atd ale vzdy sa da spravit super cena prave sme ubytovali 4 ludi za 55 eur za noc s ranajkami
Vyhybas sa odpovedi
Ja chcem len priblizny udaj v percentach o kolko by si vedel znizit cenu, ak by sa isli ubytovat 2 osoby dajme tomu niekedy v auguste.
udaj v percentach fakt neviem dat priatelu je to individualne oki pvoedzme ze v TOP sezone v lete stihu najlepsia izba zvana panorama 4185 korun co jest 138 euro na noc..... ale viem to dat napriklad za 3500 korun na noc a cim viac noci tym mensiu cenu viem dat ale zase obycajna izba s pristelkou vinde podla cennika 3225 skk / 107 eur.... to je top sezona ale kebyze pridete v mimo sezone tak ti viem dat izbu pre dve osoby za 1500 skk/49 eur na noc ceny su za izbu cize ak budes sam alebo dvaja a za pristelku je priplatok 500 skk/16 eur ak pridete na tri noci v mimosezone da sa to odpustit
A este taka otazocka, ktoru si mi nezodpovedal....ponukate tam na webe aj ubytovanie domacich zvierat, cize predpokladam ,ze aj psa.....ako ho ubytujete a kde? Asi ho clovek na izbe mat nemoze co? (to len tak zo zaujimavosti)
A inac tiez v sluzbach ponukate 'Individualna rezervacia jednodnoveho fakultativneho vyletu' Vedeli by ste mi zohnat sprievdocu aj na vystupy? Napriklad na Gerlach a podobne?
Lebo som niekde cital, ze ludia tam, chodia so sprievodcami, ale nemam sajn co to stoji a ako sa to da zohnat, popripade kde.
ahoj ak ces sprievodcu som ti plne k dispozicii casto chodim do hor a mozem brat jednu osobu stale zo sebou vodca ta vinde tazke rpachy ja ta vindem cca flasku hihihi a co sa tyka domacich zvierat ak by sa jednalo o nejakeho maleho psika to by slo neze vlciaka ;ň