"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."
No jasne toho si pamatam to bol iny psychacSoviet napísal:Ja som si teraz spomenul na jedneho typka ktory chodil vkuse po skolach..Volal sa ze Viktor FarbyNeviem ci to chodil po celom slovensku ale na strednom Slovensku bol dost znamy..Kto mal jeho kufrik, kde bola kazeta a farbicky bol iny macher
A spieval kazdy: "Afrika cornaja, afrika cornaja afrika moc moc moc moc cornaja"
![]()
Alebo ked sme sadli daky 7mi na bicykle a hrali nahanacku po sidlisku..
A este sme vymysleli vlastnu hru na takej starej velkej stavbe (byvali bitunok).. Volalo sa to ze APEX..V skratke to bola spojena nahanacka so schovavackou..Tiez nas bolo zo 10. Jeden nahanal po celej stavbe a mi sme sa skryvali, alebo pred nim utekali..To bolo modrin, ked vas na take rozbite tehly baclo..Alebo v tme ste vrazili do stenyA stale bola sranda..
Proste sa mi pacilo, ze vtedy sa v skole povedalo, ze o 14:00 tam a tam a prislo tam X ludi nadsenych..A teraz volas niekoho niekam a povie ti nemam cas..alebo aj ked sa dohodne tak meska a vyhovori sa na daku krepost a este je on nastvaty..
A este ma napadli stare zname pamatnicky, kde to mal v triede skoro kazdy a daval niekomu zo spoluziakov nakreslit dake venovanie a spol. A furt som z knihy cez kopir odkresloval aby som pekne nakreslilTeraz take uz asi na zakladnych skolach davno nieje..
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
niesom síce až taký starý lebo moj rok narodenia je 1993 ale na cierneho princa si pamatam a pamatam sa aj nato ze vzdy mi tak chutil a vzdy som sa ho tak najedol ze mi bolo zle ... a termixy ... alebo este klasicke tatranky 
//a co sa tyka tych pokemonov ... tak sa pamatam ze nikdy som nemal stastie na zlatky
tie s takym zlatym ramom... neskor som dokonca zbieral aj hokejistov no mal som ich vo vrecku ked sme si ich v skole vymienali a mama ich vyprala
a v chelsea hral este Zola 
//a co sa tyka tych pokemonov ... tak sa pamatam ze nikdy som nemal stastie na zlatky
jaaj skvela tema a fakt v skoro vsetkych veciach som sa nasiel 
doteraz mam niekde este kufrik plny kociek
a suplik s hrackami s kinderka bol tiez plny
- a ja si este pamatam na Kralovstvo zvierat - v cokolade bola vzdy nalepka so zvieratom a lepil som ich do albumu, a s kamaratmi sme si ich vymienali
doteraz mam niekde este kufrik plny kociek
- a ja si este pamatam na Kralovstvo zvierat - v cokolade bola vzdy nalepka so zvieratom a lepil som ich do albumu, a s kamaratmi sme si ich vymienali
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
U nás mal skoro každý káru, na ktorých sme sa púšťali z kopca, pričom ja som mal najlepšiu, od bratranca. Musel som ostatným nechávať náskok
. Dodnes si pamätám ako sa mi nepodarilo vyriešiť brzdový systém 
A ešte sme strašne fičali na Jurskom parku, zbierali sme všetko o dinosauroch a predávali aj také žuvačky kde boli nálepky z toho filmu
A ešte sme strašne fičali na Jurskom parku, zbierali sme všetko o dinosauroch a predávali aj také žuvačky kde boli nálepky z toho filmu
-
Menojenanič
Expert
SONGS 90´s
http://www.youtube.com/watch?v=IDnYurYTeQM
http://www.youtube.com/watch?v=IDnYurYTeQM
Kto si nepamätá TOTO, nežil v ´90 na Slovensku! A všetkým sa nám to páčilo.
S odstupom času dokážem vnímať tie revolučné 3D animácie, prevratnú prácu s kamerou (zoom in / zoom out a prepracované farebné filtre), skvelé tanečné kreácie a kostými, úspechy v zahraničí s vynikajúcou angličtinou (mysleli aj na vyznávačov masovej zábavy karaoke a tak sa dočkáme aj textov zapracovaných priamo do tohto skvostného diela) a rap, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani David zo Senca, navyše "líznutý" zvukovými efektami.
A na záver súťažná otázka: Kto uhádne čo mala Barbara a MC Erik na hlave v klipe Save the jungle vyhráva špeciálnu cenu poroty!!!
S odstupom času dokážem vnímať tie revolučné 3D animácie, prevratnú prácu s kamerou (zoom in / zoom out a prepracované farebné filtre), skvelé tanečné kreácie a kostými, úspechy v zahraničí s vynikajúcou angličtinou (mysleli aj na vyznávačov masovej zábavy karaoke a tak sa dočkáme aj textov zapracovaných priamo do tohto skvostného diela) a rap, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani David zo Senca, navyše "líznutý" zvukovými efektami.
A na záver súťažná otázka: Kto uhádne čo mala Barbara a MC Erik na hlave v klipe Save the jungle vyhráva špeciálnu cenu poroty!!!