Stihanie posty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja si tiez myslim,ze Gangy sa moze ist akurat tak stazovat na Lamparen...Pochybujem,ze by sa tym niekto zaoberal-skor by bol niekomu na smiech.Je to sice nespravodlive,ale tak to chodi.Mozno by sa dovolal nejakeho ospravedlnenia...Otazkou je,ci to stoji za to-nervy a cas zaoberanim sa takejto banality.Ale pokial ma Gangy na to energiu,nech skusi a uvidi sam...

Tema je starsia a som zvedavy co Gangy vysudil :D ..Myslim,ze sa na to asi vykaslal.No snad prispeje a prezradi ako to dopadlo :).
debilnymarek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa debilnymarek »

Sphinx listove tajomstvo.... ale ako to chces dokazat? komu???? myslis, ze sa ti niekto prizna ked dojde na lamanie chleba???? vsetko sa ututla pekne krasne ako VZDY a je to.....
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Chlapci nevsimajte si ho, je to nejaky psychos ktoremu som asi poyebal sestru alebo co, pred troma dnami mi zacali chodit same taketo ss.
debilnymarek napísal:chlapce ty si take sproste obmedzene 18-rocne je*o... *za tymto asi 40 riadkov o tom aky som kkt*
debilnymarek napísal:je*o zasrane 18-rocneeeee......
debilnymarek napísal:ved ziadne ego nemas ty komplex sku*veny.....normalne, ze "BANMAKER" si... trapny ko*ot.....boha ked vidim tie tvoje prispevky na lamkach ide mi s toho na grc.....
debilnymarek napísal:je*o sa len smeje lebo nema inteligenciu...ko*ot
debilnymarek napísal:tvoju mamu
debilnymarek napísal:presne tak ako ty svojho tatka si je*al do riti...
debilnymarek napísal:si ko*ot... vidim, ze to mas evidentne v pi*i... teba tak niekde stretnut... chlapce......za tie tvoje nazory uzasne by som ta prefackal.....
Tak teraz stopuje moje temy a prispevky a vypisuje do nich chujoivny. Ale ved pride na psa mraz :)
Zamknuté