Podla mna to nie je take jednoznacne. Niektore veci spolu uzko suvisia a hlasovat za viac moznosti sa neda. Ale na samom zaciatku je asi ta postava. Predsa len zalezi na tom ci je niekto chudy alebo taky viac buchtickoveho tvaru.
obvykle si chalan na dievcati vsimne tu najvyraznejsiu vec ktora najviac na prvy pohlad uputa pozornost.... ak ma baba pekny vystrih tak jasne ze jej nekukam na vlasy.... ak ma nadherny zadok nekukam jej do ksichtu, ak ma prekrasnu tvar nepotrebujem hned vidiet zvysok..... na toto sa proste neda odpovedat jednoznacne...
ale inak skoda generalizovat, lebo na kazdej nieco ine ... tiez je rozdiel ci ju vidim prichadzat z 50tich metrov, alebo do mna nabura v obchode na rohu regala ...
... kazdopadne pekna tvar, oci, prsia, zadok a celkovo postava pre zaciatok potesia
Nemyslim, ze je to taka ista tema. V tych co si ukazal sa rozprava o type zeny a co sa komu paci na danej osobe. Toto je skor o tom prvom pohlade a zamerani sa na to, co si vsimnes ako prve. Snad som sa vyjadril jasne.