hra mi ide bezchybne ale neviem ako ju mam z pc odinstalovat ked nikde nieje odinstalator. Nieje ani v ovladacom panely - Pridat odobrat ani v nainstalovani hry a ani na instalacnom dvd nieje odinstalator. Tak sa chcem spytat ci len stači potom tu celu zložku kde je hra nainstalovana len jednoducho odstraniť z počitača. Alebo ako ju potom odinstalovať ?????
dneska po obede som to dotahal...ide to trocha lepsie ako GTA 4 grafika je kreslena...ovladanie/spravanie aut nerealne..bude to chciet vela treningu...inak s kladov sa mi paci system suboja kde je mozne vytvarat aj comba ak bojujete rukami v bitke....zatial vsetko z mojich postrehov ..hral som to asik pol hodinku..
R@zZ0r napísal:Zdravím.
Mám problém,ak sa to tak dá nazvať,hru som stiahol,rozbalil atd...no dal som inštalovať cez rzrsetup,normálka som dal Install no mám to už pustené asi 15 min.ale nič sa s tým nedeje,tak som sa chcel spýtať či sa vôbec dočkam,respektíve či sa aj cez ten rzrsetup dá nainštalovať hra
ked to chcem spustit tak mi pise ze This application has failed to start because d3dx9_39.dll was not found. Re- installing the application may fix this problem. neviete poratdit co stym??[/u]
Tak som teda včera nainštaloval a čo to som zahral. Som sklamaný. V recenziách to ospevujú do neba,. Nechápem prečo. Ide hlavne o ovládanie. Správa sa nenormálne zvláštne. O riadení nejakého automobilu už ani nehovorím. Sú tam celkom dobré nápady ale to je všetko. Na plných detailoch v rozlíšení 1024x768 hra vyzerala škaredo.
Jediné za čím mi bolo smutno keď som včera dával Uninstal bola moja postava. Xicht bieli ako mim, a červenou tužkou dokreslených pár detailov+afro účes. Edit charakteru sa im skutočne podaril. Ale inak 0 bodov. Sralo ma tiež že všade po mape boli červené krúžky a popri tom to boli len šľapky a pasáci...
Som sklamaný a som rád Že som si to nekúpil.
lekoklatik napísal:... Jediné za čím mi bolo smutno keď som včera dával Uninstal bola moja postava. Xicht bieli ako mim, a červenou tužkou dokreslených pár detailov+afro účes. Edit charakteru sa im skutočne podaril. ...
tak skoda, ze si pred unistalom nespravil volaky screen postavy na pobavenie