Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
GnK
Light Expert
zdravim, mam otazku xystam sa letiet cez jarne s kamosmi na kratky "trip" zo skyeurope, maju velmi priaznive ceny, mam otazku pre tyx co s nimi uz leteli, pri online rezervacii je tam moznost rezervovat si sedadla v cene 5-10eur/kus, je tam pisane ze pokial si nevyberem ziadne, system mi ix prideli automaticky, len by ma zaujimalo ze ked ideme traja, ci mi prideli tri miesta vedla seba, nexcel by som aby nas to rozhodilo po celom lietadle, to si radsej priplatim 
-
chlapec10
Addict
toto pocujem 1. krat pokial viem tak na check in si si mohol vybrat z volnych miest kde chces sediet...GnK napísal:zdravim, mam otazku xystam sa letiet cez jarne s kamosmi na kratky "trip" zo skyeurope, maju velmi priaznive ceny, mam otazku pre tyx co s nimi uz leteli, pri online rezervacii je tam moznost rezervovat si sedadla v cene 5-10eur/kus, je tam pisane ze pokial si nevyberem ziadne, system mi ix prideli automaticky, len by ma zaujimalo ze ked ideme traja, ci mi prideli tri miesta vedla seba, nexcel by som aby nas to rozhodilo po celom lietadle, to si radsej priplatim
Tak ako je to s tymi cheapflights od Ryanairu?
5c a letim? Nejake poplatky pomimo? Spiatocny let?
Kde je hacik?
http://www.ryanair.com/site/SK/cheapfli ... I&base=BTS
Kde je hacik?
-
chlapec10
Addict
myslim ze to je 5 Euro a nie centovmi-chau napísal:Tak ako je to s tymi cheapflights od Ryanairu?
Kde je hacik?
HaciK? noo, musis si najst let kde je este taka suma, nakolko vzdy len nejakych prvych X miest na lete je akciovych, a takisto u ryanairu sa priplaca za airport checkin, takze ak xces letiet len za cisto 5 eur, tak nesmies brat ziadnu batozinu na odovzdanie a zacheckovat sa cez internet
-
zuzkazuzka
VIP
Ja by som si hlavne žiadne sedadlá nepredplatila. Letela som s nimi za posledné týždne niekoľkokrát a vždy boli zrušené čísla sedadiel uvedené na palubnom lístku a bolo voľné sedenie. Využívajú lietadlá Air Slovakia, kombinujú rôzne lety spolu, no skrátka majú to tam teraz dosť veselé.... osobne by som hlavne volila inú leteckú spoločnosť. U mňa po nedávnych nočných výletoch kade tade už skončili...
(skyeurope)
snad sa to hodi do tejto temy:
niekedy v lete som si kupil 2x spiatocnu letenku (kosice-praha-kosice) na november, avsak tieto lety rusili, tak dosiel cas na refundaciu - ozvali sa mi nejaky tyzden po termine, odoslal som vyplneny formular, potom som ho odoslal znova, lebo sa mi nedostala ziadna odpoved, potvrdenie prijatia
po istom case mi to nedalo, tak som im opat napisal a potvrdili mi spracovanie udajov, podla ich tvrdeni to uz malo byt na ekonomickom a peniaze som mal mat do 30 dni spat na ucte
po mesiaci, samozrejme, peniaze nikde nic, chvilu som to este nechal tak, no po dalsich tyzdnoch pasivity som im zavolal, opat ma "uistili", ze ziadost je uz na ekonomickom oddeleni a z technickych dovodov moze trvat prevod penazi az 30 dni - OK, povedal som si
po viac ako mesiaci od telefonatu stale nic, tak reku napisem im znova - odpoved sa dostavila po cca druhom emaile, s ospravedlnenim, ze mojou ziadostou sa budu zaoberat a refundacia prebehne "v co najkratsej moznej dobe" (dost neurcite, co?) - tento mail mi dosiel 23.1.09
co sa dalo cakat, peniaze stale nemam a uz cca tyzden viac-menej kazdy den vypisujem maily na vsetky mne zname adresy (complaints, info, sales.slovakia)
zial, som si vedomy toho, ze ludi v podobnej/rovnakej situacii je urcite viac, co je smutne, no urcite to nenecham plavat....
snad sa to hodi do tejto temy:
niekedy v lete som si kupil 2x spiatocnu letenku (kosice-praha-kosice) na november, avsak tieto lety rusili, tak dosiel cas na refundaciu - ozvali sa mi nejaky tyzden po termine, odoslal som vyplneny formular, potom som ho odoslal znova, lebo sa mi nedostala ziadna odpoved, potvrdenie prijatia
po istom case mi to nedalo, tak som im opat napisal a potvrdili mi spracovanie udajov, podla ich tvrdeni to uz malo byt na ekonomickom a peniaze som mal mat do 30 dni spat na ucte
po mesiaci, samozrejme, peniaze nikde nic, chvilu som to este nechal tak, no po dalsich tyzdnoch pasivity som im zavolal, opat ma "uistili", ze ziadost je uz na ekonomickom oddeleni a z technickych dovodov moze trvat prevod penazi az 30 dni - OK, povedal som si
po viac ako mesiaci od telefonatu stale nic, tak reku napisem im znova - odpoved sa dostavila po cca druhom emaile, s ospravedlnenim, ze mojou ziadostou sa budu zaoberat a refundacia prebehne "v co najkratsej moznej dobe" (dost neurcite, co?) - tento mail mi dosiel 23.1.09
co sa dalo cakat, peniaze stale nemam a uz cca tyzden viac-menej kazdy den vypisujem maily na vsetky mne zname adresy (complaints, info, sales.slovakia)
zial, som si vedomy toho, ze ludi v podobnej/rovnakej situacii je urcite viac, co je smutne, no urcite to nenecham plavat....
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Pohroz, že napíšeš na http://staznosti.sme.sk/ a dajú ti ich hneď