take plechove akoby casti lievikov? alebo myslis tie virtualnorealitne okuliare? a mc mal nejake klucky zo skrinky alebo take nieco.. ako z obloka klucky pochromovane:D
begbeee napísal:Kto si nepamätá TOTO, nežil v ´90 na Slovensku! A všetkým sa nám to páčilo.
Prvy koncert, na ktorom som v zivote bola, boli MC Eric a Barbara na MDD a ked dospievali, hodili vpredu par autogramov a chceli odist, tak sme sa vrhli na podium, zburali sme im vsetky kulisy, Barbara sa pri tom zranila a SBS ich museli rychlo dostat do auta a utekat kade lahsie. Ked sme sa vracali domov, tak sme ich nahodou zbadali vystupovat z auta pred pizzerkou v meste a nakoniec sa nam podpisali na ruky. Od stastia sme nemohli zaspat a celu noc sme so segrou spominali na super koncert a hlavne na Erika
A este jeden dobry hit - bom digi digi digi bom digi bom
Ked je tu uz nieco o reklame, tak kto si pamata reklamnu na praci postriedok neviem ako sa to pise, ale vyslovovali to "vajze rize" a tiez "vizir", natahovali tam helikopterou taku velku plachtu
este so strasne utleho detstva (mohol som mat tak 5rokov) si pamatam na taku hitparadu co vzdy chodila rano ale nwm si spomenut nazov bola v takom modernom style ako keby take telky loga s ktorych vychadzali bubliny ale presne si to nepamatam a pamatam si ze hrali strasne sprostosti proste same zahranicne veci co nikdo nepoznal takisto pamatam si aj nieco v suvislosti s tym pracim praškom ale nič konkretne čierny princ takisto na kolko strasne vela veci som si spomenul z detstva co som uz aj zabudol ze nieco take existovalo
jasne, Kacer Donald, toho som kupoval jak divy davali tam vacsinou skvele prilohy:D a viem ze vzdy v lete tam dali nejaky super fundovany pristroj na prezitie ktory bol vo viacerych castiach a mohli ste si to skladat a postupne doplnat:D no a samozrejme este spiderman
ja som mala predplateneho Fifika ( tam boli tiez take skladacky z papiera) a Slniecko( tam som milovala tie komiksy v strede zo slovenskej historie, ja vznikli hrady a pod:) ...heh a chodilo to do skoly , vzdy sme to citali cez hodiny. a neskor som od segry prevzala Bravo girl...vtedy to bola moja hOLy Bibl.
BTW : aj vy ste chodili do družiny?:D ja od 1-3 triedy
Eritrea napísal:neviem ako vy ale ja som vyrastala na Nirvane ...a dnesne decka??? hip hop a emo
dnes to asi Búh žádá, holt je ina doba ... inak nastup grungeu si tiez pamatam ... nejak som tomu neholdoval, ja som bol skor na Iron Maiden a podobne .. ale sestrenka mala strasne velky poster z Bravíčka na dverach a na nom bol kurt kombajn, a vo vezi jej nikdy nic ine nehralo ...
... inak som si spomenul na dalsiu vec ... naramky priatelstva .. neviem ci take nieco teraz fici, ale za mladi toho bolo dost ...
Bozee to je citanie patrim sice ktym neskorsim 90s detom (rocnik 1993) ale minimalne 3/4 platia aj umna Najskôr Macko Pusík potom Fifík a nakoniec Kamarát hahaa stavanie kaary a v zime prave sankovanie (roztata pera) prave zaveje ( zatvirenie skôlky )
to je spominanie