cannot play divx

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hojko napísal:krija & Toy M@ch!n3: Ktore prehravace maju pisane, ze podporuju XviD??? Ja mam tiez na prehravaci, ako na stolnom, tak aj na tom malom prenosnom len logo DivX a oba prehravaju spolu aj najnovsie XviD filmy ci serialy, ktore stiahnem. Pritom prenosny prehravac ma uz dva roky a stolny ma dva a pol roka, ak ma pamat neklame.
nemas ale oficialnu podporu Xvid. tj vyrobca negarantuje, ze to ktore video pojde prehrat. napriklad ja cestou do prace pozeram filmy na mobile LG ku 990 a prave tento spominany codec - Xvid mpeg4 neprehrava!
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Rattata: Urcite neexistuje, teda som o tom nepocul, pretoze pochybujem, ze staci zmenit hlavicku suboru. XviD je open source a ma svoje sposoby kompresie, DivX zase svoje, takze nemyslim si, ze staci zmenit hlavicku, podla mna je potrebna cela rekompresia.

krija: Filmy ci serialy pre mobil mozes cez rozne softy konvertovat za par minut, netrva to az tak dlho a nejaku pol hodinku co zabijes pri surfovani konvertovanim do ineho formatu, tak to ta nezabije, ci ano??? Treba kupit mobil, ktory ma Symbian ci Windows Mobile, stiahnut kvalitny DivX/XviD player a neni problem. Aj ked mas napriklad prehravac, ktory ma oficialnu podporu pre DivX, kde mas zarucene, ze prehravac, ktory si kupoval pred rokom ci dvomi prehra plnohodnotne filmy s najnovsim DivX kodekom??? A keby aj ano, je tu este druha vec a tou je zvuk..., avsak predpokladam, ze tu fici najma Lame MP3 ci AC3.
Napísať odpoveď