nemas ale oficialnu podporu Xvid. tj vyrobca negarantuje, ze to ktore video pojde prehrat. napriklad ja cestou do prace pozeram filmy na mobile LG ku 990 a prave tento spominany codec - Xvid mpeg4 neprehrava!hojko napísal:krija & Toy M@ch!n3: Ktore prehravace maju pisane, ze podporuju XviD??? Ja mam tiez na prehravaci, ako na stolnom, tak aj na tom malom prenosnom len logo DivX a oba prehravaju spolu aj najnovsie XviD filmy ci serialy, ktore stiahnem. Pritom prenosny prehravac ma uz dva roky a stolny ma dva a pol roka, ak ma pamat neklame.
cannot play divx
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Rattata: Urcite neexistuje, teda som o tom nepocul, pretoze pochybujem, ze staci zmenit hlavicku suboru. XviD je open source a ma svoje sposoby kompresie, DivX zase svoje, takze nemyslim si, ze staci zmenit hlavicku, podla mna je potrebna cela rekompresia.
krija: Filmy ci serialy pre mobil mozes cez rozne softy konvertovat za par minut, netrva to az tak dlho a nejaku pol hodinku co zabijes pri surfovani konvertovanim do ineho formatu, tak to ta nezabije, ci ano??? Treba kupit mobil, ktory ma Symbian ci Windows Mobile, stiahnut kvalitny DivX/XviD player a neni problem. Aj ked mas napriklad prehravac, ktory ma oficialnu podporu pre DivX, kde mas zarucene, ze prehravac, ktory si kupoval pred rokom ci dvomi prehra plnohodnotne filmy s najnovsim DivX kodekom??? A keby aj ano, je tu este druha vec a tou je zvuk..., avsak predpokladam, ze tu fici najma Lame MP3 ci AC3.
krija: Filmy ci serialy pre mobil mozes cez rozne softy konvertovat za par minut, netrva to az tak dlho a nejaku pol hodinku co zabijes pri surfovani konvertovanim do ineho formatu, tak to ta nezabije, ci ano??? Treba kupit mobil, ktory ma Symbian ci Windows Mobile, stiahnut kvalitny DivX/XviD player a neni problem. Aj ked mas napriklad prehravac, ktory ma oficialnu podporu pre DivX, kde mas zarucene, ze prehravac, ktory si kupoval pred rokom ci dvomi prehra plnohodnotne filmy s najnovsim DivX kodekom??? A keby aj ano, je tu este druha vec a tou je zvuk..., avsak predpokladam, ze tu fici najma Lame MP3 ci AC3.