djxtreme napísal:vymenim pozvanku na lamky za pozvanku na warxtreme
parada, s uzivatelom som sa dohodol, poslal som mu pozvanku na lamky, no on mi na warextreme neposlal... poslal som mu odvtedy dve ss ktore si precital a odignoroval to. Ani len sa neobtazoval odpisat ze jej sorry uz mi ju poslal nekto iny abo hocico co slusnost kaze.
preto davam k- aj ked to robim nerad.
Pokial mi ju posle a ospravedlni sa som ochotny vziat to spat.
debilnymarek, sorry ale tvoj nick hovorí za všetko, sa uvedom o čom tu píšeš, tebe keby niekto povie, vymením USB klúč za tvoju MP3, ty mu pošleš MP3 a on ti ten USB nepošle ?
ludia s tou pozvankou sa to uz vyriesilo...urcite nepatrim k tym co osieraju...este raz sa ospravedlnujem sa uzivatelovi rattata ale studijne povinnosti mi neodovolovali poslat mu pozvanku,aj ked na fore som bol...takze este raz sorac...a K- prijimam
debilnymarek napísal:Gangy takto sa to neriesi!!!! nie je to tvoja vec co sa zasa do vsetkeho seres...si vsade kde ta netreba
Zavri si hubu.
GIGABYTE napísal:debilnymarek, sorry ale tvoj nick hovorí za všetko, sa uvedom o čom tu píšeš, tebe keby niekto povie, vymením USB klúč za tvoju MP3, ty mu pošleš MP3 a on ti ten USB nepošle ?
Nevsimaj si ho, uz mi tu asi tri dni vkuse posiela ssky ako mi j*bal mamu, aky som kkt co si fajci fotra a tak dalej. Neviem co je to za psychosa.