Vaše nezbedné detstvo...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

ako 6 rocny som rozbil okno na dverach do izby, rukou, potom som sa v skolke chvalil, ze mam dorezanu ruku
no a v skole to bolo velmi zaujimave v stvrtej triede to bolo kriticke takze pokarhania boli kazdy stvrtrok a poznamky doslova denne, ale uz som sa polepsil :)

potom neskor som spravil dieru do dveri na hajzloch a ja debil som sa este priznal a potom za mnou triedny chodil s otazkou ci mam nove dvere, posledny krat co som sa dobrovolne priznal :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kradli sme niekolko rokov ovocie zo zahradky co mala jedna pani za bytovkou.....a stale nas nacapal....a potom sme zdrhali o sto sest...

Chodili sme na dive slivky, tiez kazdy rok...na sidliku sme mali divu slivku....no jedli sme ich, este ked boli tvrde, zelene a take fest kysle....to bolo najlepsie....no stale potom niekto utekal rychlo domov, lebo mal sracku...

S kamaratom som bol v ich pivnici, sme mohli mat po osem rokov, a mozno aj menej....nasli sme sprej na auto a postriekali sme steny na chodbev pivnici....a bola to taka krasna cervena, mali sme taky pruser potom....

Raz kamarati videli, ze sa jeden bezdomovec stvera do kontajneru....len mu trcali nohy....no a oni mu pomohli tym ,ze mu tam hodili aj nohy a zavreli bednu....a potom kolko krat stretli toho bezdaka na sidlisku tak utekali rychlo do vchodu sa skryt...

Kradli sme aj jablak....samozrejme sme si ich zbijali kamenami, alebo hocicim co sa dalo vyhodit do vzduchu...no a medzi tym sme sa pohadal is jednym kamaratom a on cely nasraty hodil po nas kamenom, ci jablkom a ja som sa zohol a on sa trafil presne do pivnicneho okna....tiez sme utekali kade lahsie....

Potom sme strkali zapalky do zvoncekov.....

Postavili na sidlisku novu bytovku, tak sme po nej kazdy den behali...a nahanali sa, hrali schovavacky a ludom sa to samozrejme nepacilo tak to sme potom tiez utekali jak sa dalo....

Na nasom sidlisku byvala jedna rodina romov....mali dceru aj syna...a syn bol postihnuty....ale len fyzicky...bol v podstate trpaslicieho vzrastu.....no a on isa chodili hrat na nase sidliko...a my sme ich nemali radi....lebo aj robili somariny, provokovali a podobne....no a kolko krat ten mali cigan chopil bitku, tolko krat utekal domov a potom vybehla jeho mama a tej sme sa bali.......(niesom rasista, ale proste ten zasran robil bordel, chcel ukradnut kamaratovi psa a podobne. cize si to zasluzil)

No a jedneho krasneho vecera, v tu dobu bol jarmok, cize kazdy mal laser.....sme svietili tym romom do okien s laserami....pre nas to bola sranda, no do vtedy ked ich mama vybehla von so sekerou....prisla nas samozrejme iba postrasit....a to nas v sekunde nebolo....sme sa rychlo rozutekali....

Alebo ked kamarata nahanali fizli, no nemali sancu, lebo na nasom sidlisku sme mali same skratky, a skryse cize tam by ani mna nechytili....
No a kamarat utekal pozabytovku a oni za nim....prisli ku nam, ze kde bezal ten chlapec....a my taky, ze nevieme.....aky chlapec?
To len taka ukazka, ako sa nema zradit kamarat :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

hadzanie sackov s vodou z okna bola samozrejmost..zapalky vo zvonceku,dymovnice do brany, a este vselico ine co si nepamatam...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj to som zabudol.....boli dvaja kamarati po nasimi oknami a ja ze nech pockeju este minutku, tak som bol rychlo naplnit sacok s vodou a, ze nech to chytia, a jeden z nich to chytil....lebo sacok nebol plny....
A potom ten druhy kamarat, ze aj ja chcem vyskusat chytit, hod aj mne....a jemu som dal dolna, ze sa ani zaviazat nedal skoro.....a pleeesk...taky mokry zostal :D

Alebo raz som pluvol na jedneho uja co isiel pod nasim oknom...a videla ma suseda z druheho okna a potom zalovala, tak som mal pruser...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ja som za mladi nebol taky parchant ako fizz :-D .. ja som bol kludas, co si pamatam tak som za decka rozbil iba jednu hubu a obrazil jednu ruku (ale pravdepodobne toho bude viac) ... zato sebe som doblizil kvalitne :-) .. samozrejme pyrotechnika a vyhadzovanie veci do vzduchu nesmelo chybat, bez toho by hadam nebolo detstvo ... sacky s vodou, zapalky vo zvoncekoch, provokovanie kdekoho a nasledne uteky, skoro podpalena dedova pivnica (ako ja som snad vedel, ze to bol benzin ?), samozrejme prusery v skole ale pokial ja viem tak nikdy nic extra vazne :-), zabavky pri zeleznici ako lisovanie vselicoho na kolajach, hadzanie kamenov do cargo vagonov, otvaranie telefonov (ked si spatne spomeniem, vzdy to bola sranda, ale dnes uz nad niektorymi vecami ostava rozum stat :-D) ...

// spatne by som si hlavne za sacky s vodou a zapalky vo zvoncekoch o nie zrovna kosher hodinach dolamal paprce :-D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ja, keď som bol malý, tak sme mali na dvore namiesto dlažby iba také kamene. Z garáže som vybral také malé nožnice na trávu. Dedo na mňa kričal, že ich mu mám dať, lebo sa mi niečo stane. Ja som len utekal ďalej po dvore. N jednom kamienku som sa potkol a nožnice mi prepichli moje líce. Išli sme do nemocnice, tam mi to zašili a šli sme domov. :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja som pred domom nasiel nejaku 10cm zeleznu tycku... a len som sa pootocil a hodil do vzduchu nevsimol som si ze na prelieske sedi sused a trafil som ho do hlavy, dost supa :?
Viac si nepamatam ibaze mal obviazanu hlavu, a ja som sa bal ist von az kym on sam po mna neprisiel ze mam ist von.

Kradol som ceresne a slivky spred domu, a sranda bola ze na nas kricali neoberajte ich pockajte kym budu pekne sladke, ale to by tam uz davno neboli....

V skolke som kradol kocky :smt063

Ehm boli sme na kolotoci, a kamoska chcela aby som prestal tocit no ja som stale pridaval az jej nevydrzal zaludok :smt096

Tak nejak pred 10timi rokmi bolo straaasne teple leto... neviem ci nebolo cez 20 dni viac ako 30 stupnov. Tak sme sa skorovsetky deti kupali v parku vo fontane a hrali sme sa na tulene :aasmile11:

Z blata sme robili gule, a hadzali do okien, alebo sme zvonili na zvonceky a utekali.
snehove gule do iducich aut, alebo s pluvatkami... no vzdy to koncilo nasim utekom.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

na ulici sme mali stary autobus, vzdy sme tam liezli nasilu sme otvorili dvere a hrali sa na autobusarov.:D bol to strasny adrenalin ze nas niekto nacape :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

A este doplnim, ze som jednemu chlapcovi na sidlisku roztal obocie, a svojej tete, ktora je o rok aj pol starsia odo mna som pribuchold prsty do dveri na aute....no a samozrejme mala to zlomene...
El Suvereno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El Suvereno »

Hádzanie sáčkov z vodou z balkóna na ľudí a autá. Raz v druhom ročníku som v jeden deň rozbil umývadlo aj sklenené dvere. Lezenie po streche škôlky. Viac my teraz nenapadá.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

odhryzol som v skolke typkovi meso z ruky, na dalsieho som zhodil hrad z takych obrovskych drevenych prepraviek, zlomil som jednemu dievcatu bike tak ze som ho hodil z druheho poschodia (to bol este taky maly detsky bike) podpalil som kos na psie hovna :D v tretom rocniku som chlapika poslal do nemocnice kopackou do guli, dalej sme robili pokusy s megami a takmer mi otrhlo prsty viseli mi na vlasku.. :D to som bol inyfrajer v skole vtedy so zafacovanou rukou .. som bol hrdina :D. potom sme kdebodaj skusali propane bomb alebo po slovensky vzduchopaliva bomba (propanbutanova plechovka litrova do zapalovacov oblozena megatreskmi a poriadne dookola oblepena lepiacou paskou.. :D)
na viac hriechov si uz nepametam..
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

no tak mne sa doma par krat (asi 2-3) podarilo rozbit luster :? + dost vela inych veci...
a dalej, ked som bol u babky a dedka na dedine, oberali sme ceresne, zobral som za hrst a chcel som ich hodit na cestu, nedopatrenim to skoncilo na susedovej zltej omietke...chudak musel znova malovat, bolo to poriadna hrst ceresni :oops: ...a potom uz len take mensie prusery, nic extra vynimocne
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no keď sam mal 5-6 rokov tak u nás bola návšteva a ja som si do pohára nalial čaj nechal som ho na stole, potom som pre niečo išiel do izby, medzitým môj otec nalieval rum do takých istých pohárov v akom som mal čaj, no a keď som prišiel do kuchyne skrátka som zobral prvý pohár a šup s ním do seba :) potom si už len pamätám ako som sa dotackal do postele a následne celú otyčkoval :D mama mala čo prať asi na týždeň a odvtedy sa asi zo mňa stal odporca alkoholu :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

V detstve som porobil pár pekných pi*****..... Ale najradšej si vždy spomeniem ako som v tretej triede prehodil staršieho žiaka (štvrtáka) - cez sklené dvere..... s chalanom sme sa nejako nepohodli, ale už som vtedy bol celkom dobre fyzicky disponovaný....... tak šup s ním do skla.... Bol trochu dorezaný, triedna sa mi vyhrážala trojkou zo správania, matka plakala, že som násilník, tatko diplomaticky mlčal a nerozprával sa so mnou....... A nakoniec to riaditeľ v tichosti ututlal a nič z toho nebolo....... Veď som bol predsa jednotkár a reprezentoval som školu vo viacerých aktivitách..... :D
Napísať odpoveď