Caute, uz pol hodinu sa sesterke pokusam spojazdit ICQ.... stiahol som 6.5 a napisalo to chybu C:/Program Files/ICQ6.5/ICQ.exe a pisalo to nieco o konfiguracii..... potom som vysksual icq 6... no bohuzial to napisalo to iste alebo ze system nieje podporovany..... ..... no neni to moc novy pocitac ale ICQ aby neslo????? ved to je vrchol... no a nakonec som skusil 5.1..... hmmm no tak to ako prve slo len ked som ho spustil tak to napisalo ze to chce updatovat som si myslel ze je to len update... bohuzial to stiahlo 6 a znovaq to co som pisal na zaciatku ...... neviete co s tym???
frajo102 napísal:No tak ti poviem... neni to moj pocitac... ale viem ze to neni original windows..... Ale dost pochybujem ze tam je nejaky SP.... nwm kto by ho tam dal
ja ked som si na starom compe chcel tam davat ICQ6 a mal som tam SP1 neslo to...siel som instalovat 5.1 a dalo by ze na poniku ICQ6 a stiahlo to a potom frcalo...ale ziadna slava....ale asi to bude mozno tym ze nemas SP2 alebo vyssie preto ti asi nechce ist ICQ 6
aky problem? daj do google service pack 2 pripadne 3 download, za tym napis verziu profesional alebo home edition, aku mas , a ci cesku alebo anglicku verziu, nic tazke