co ja viem mne pride birdz ako totalna bulvarna sracka stylu casak pre nastrocnych zakomplexovanych, uz azet je hovadina ale birdz podla mna len tazko nieco predbehne.. ale maju tam metalradio tak niekedy si to pustim..
ja som spokojny s pokecom a s mojou oblubenou miestnosotu jezis ta miluje a s facebookom..
Neviem pretoze po grafickej stranke je to super ale o graficku stranku tu nejde a musim sa priznat ze sa tam bojim zaregistrovat pretoze mi to prde take "ine" to sa uz skôr registrujem na MySpace ako nato
test: To je pravda. Na taku uroven sa to asi nedostane. Skor som komentoval ten napad portalu.
DeJF: Onanujes nad tym akoby to bolo uplne super. A pritom uz pol roka je to beta verzia pokial viem. A este ziadas userov, aby dali tvoj nick pri registracii. Ubohe.
yazoo napísal:test: To je pravda. Na taku uroven sa to asi nedostane. Skor som komentoval ten napad portalu.
DeJF: Onanujes nad tym akoby to bolo uplne super. A pritom uz pol roka je to beta verzia pokial viem. A este ziadas userov, aby dali tvoj nick pri registracii. Ubohe.
A čo je na tom ked ich požiadam aby tam dali moj nick ? ˇUbohy si tu jedine ty =)...a ak viac nemaš k tomu čo pvoedat nespamuj tu jak debil ..založ si vlastnu temu - Birdz.sk:Pi****na a tu daj pokoj
Ja som sa tam neregistroval, ale pride mi to ako zneuzitie kvoli nejakym funkciam v profile. Ak sa mylim tak ma ospravedln, ale ten styl akym si to povedal, ze ake to je super mi prisiel taky detinsky. Kazdemu sa paci nieco ine.
yazoo napísal:Ja som sa tam neregistroval, ale pride mi to ako zneuzitie kvoli nejakym funkciam v profile. Ak sa mylim tak ma ospravedln, ale ten styl akym si to povedal, ze ake to je super mi prisiel taky detinsky. Kazdemu sa paci nieco ine.
Tak som si na to klikol a nejako sa to zmenilo. Teda gičove je to rovnako ako predtým, no už tam nevidím zoznamku <14, anketu, kto onanoval v tescu, v kauflande či vo vlaku a iné výlevy pre-EMO deti..
Ak by som to mal porovnat s pokecom, tak ako Komunitný portál pre ľudí od 10 do 26 rokov sa mi birdz zdá oveľa vhodnejší pre túto skupinu ľudí. Žiadni uchyláci, žiadny SPAM... a komunikácia s vedením birdzu je pri vyskytnutí sa nejakej chyby bezproblémová, čo sa o azete ako takom povedať nedá
murcatko napísal:Ak by som to mal porovnat s pokecom, tak ako Komunitný portál pre ľudí od 10 do 26 rokov sa mi birdz zdá oveľa vhodnejší pre túto skupinu ľudí. Žiadni uchyláci, žiadny SPAM... a komunikácia s vedením birdzu je pri vyskytnutí sa nejakej chyby bezproblémová, čo sa o azete ako takom povedať nedá