problem s akutalizaciami windovs a netom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
havko-mt
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

problem s akutalizaciami windovs a netom

Príspevok od používateľa havko-mt »

po naistalovani aktualizacii sa internetove pripojenie zacalo chovat divne po starte pc nefunguje, vzdy musim dat opravit pripojenie az potom funguje, ale neviem ktora aktualizacia to sposobyla, nevie niekto poradit? lebo vzdy davat opravyt pri starte ma uz hneva, neviem si rady diky za pomoc
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

skus si vypnut tie aktualizacie windowsu
havko-mt
Expert
Expert

uz je neskoro ked su nainsalovane potrebujem to dostat s pc a kedze neviem ktoru tak som bezradny, na co su te update ked robia len problemi, nevies kde sa daju odistalovat naraz vsetky? update? windows sa mi nechce moc preistalovat
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

nic nemusis preinstalovat ani odoberat...ved ono sa to aktualizuje pravidelne,len si ich vypni cez ovladaci panel - centrum zabezpecenia a nalavo uplne dole si nastavis aby ti to na liste nevyskakovalo a neotravovalo ta to
havko-mt
Expert
Expert

no ale to neni moj problem ze ma otravuju update tie som uz od zlosti vypol, problem je to ze boli zapnute a naistalovalo nove uptade zabespecenia, od vtedy zacal blbnut net pri starte , ako som uz pisal musim dat vzdy opravyt aby to slo, proste musim prist na to ktora aktualiacia to bola co to roby, postupne odstranujem uvidim ktora to je posledne dve to niesu, predtym pre zmenu kamaratovy po naistalovani update prestal fungovat ovladac na nviev na grafickej karte, nemohol prepnut plochu pc na tv, uz druhy krat update sposobilo chybu, co som videl, v tedy som odistaloval chybne update a preistaloval ovladac ,

//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2009, 23:26 )
chyba odstranena odistalovanim chybnej aktualiacie, len to je troska divne , ved preca update by mali odstanovat diery vo windows a riesit chyby nie ich sposobovat :lol: inak (djextreme ) diky za zaujem pomoct i ked som to vyriesil sam, mozno tato tema pomoze niekomu s podobnym problemom ked uz nie mne, za snahu ti kliknem na karmu snaha sa ceni vzdy :) :) :)
Manthess
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Manthess »

Ako sa vola ta aktualizacia? Kamos ma rovnaky problem.
havko-mt
Expert
Expert

to ti uz nepoviem uz to bolo davnejsie, ale prisiel som na nu tak ze som si priblizne spomenul od kedy zacal moj problem, (nasiel som ju podla datumu) ak si vie spomenut nech skusa, alebo nech skusi odistalovat jednu po druhej az kym chybu neodstrani , bude mat co robyt lebo ich je tam hromada :lol: ale nech este skusi odistalovat service pack 2 uz som videl aj pripad ze to robyl service pack 2, ak nepomoze tak nech ho instalne naspet a budu to tie aktualizacie (update) urcite, daj vediet co ste vyriesili
Napísať odpoveď