Prerobenie PC
Prerobenie PC
ahojte potrebujem prerobit zostavu takze hovorte co by som potreboval? mam zostavu: skrinku micasse midlletower 350w ATX dalej zakladna doska ECS nForce3-A nForce3 Socket 754 ATX Motherboard CPU:Amd Sempron 3000+1.81ghz GRAFICKA KARTA ati Sapphire Radeon hd3650agp 512mb RAM: DDR1 400mhz 1GB 2T Single channel a BOxovy chladic na cpu ked tak tak na hry to potrebujem

Všetko máš staré.. starý socket, staré sloty na ramky, staré sloty na grafiku.. celé to predaj a kúp niečo nové.. na inšpiráciu pozri:
http://www.hojko.com/pre-tych-co-potreb ... 62276.html
http://www.hojko.com/pre-tych-co-potreb ... 62276.html
prerobenie pc
tak hej ale kupil by som dosku aj cpu mam to v prdeli aj ram ale grafu si chcem nechat
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: prerobenie pc
V poslednych dnoch sa tu mnozia prispevky, z kt. ani po tretom precitani nepochopim ani hovno...Asus_ napísal:tak hej ale kupil by som dosku aj cpu mam to v prdeli aj ram ale grafu si chcem nechat
Re: prerobenie pc
No chcel asi povedať, že si mieni nechať grafiku a zmeniť chce iba základku a procesor...Predstavuješ si to asi moc ľahko. Ak si tú grafiku kupoval prednedávnom, pretože si sa chystal na upgrade, tak si asi urobil veľkú chybu, pretože kupovať novú základku s AGP slotom, ehm nomoosha napísal:V poslednych dnoch sa tu mnozia prispevky, z kt. ani po tretom precitani nepochopim ani hovno...
Radil by som Ti čo najrýchlejšie ju predať a ako bolo napísané predtým, kúpiť komplet nový PC.
Musis pochopit ze jeden novy komponent ti hned vyradi dalsie. Kupis dosku s cpu socketom pre novy procak, nebudu ti sediet ramky, a taktisto aj grafika. Na starom pc som mal ten isty problem. Proste to predaj a kup novy, viem ze mne sa to lahko hovori ale je to najlepsia volba.
Predaj stary aj za tu najmensiu cenu jaku sa da, lebo ak to budes odkladat, cena pojde stale dole
Predaj stary aj za tu najmensiu cenu jaku sa da, lebo ak to budes odkladat, cena pojde stale dole
Re: hej ale
Prečo nie? niekomu stačí na prácu, domáci server... šak si popozeraj inzerciu a rozpredaj to totalne...
Samozrejme z toho budeš mať akurát úsmevnú utŕženú sumu
Samozrejme z toho budeš mať akurát úsmevnú utŕženú sumu
-
tomaxx_199
Medium Professional
ASROCK 4COREDUAL SATA2 ???Asus_ napísal:hej a keby kupim toto? asrock 4CoreDual-SATA2
Co si tym ako chcel dokazat? Tvoj procak je od AMD a ta doska ma socket na Intel procesory tak to si hned v prdeli. Dam ti dobru radu. Pocuvaj co ti ostatny hovoria. Kup novy PC.