teším sa na názory
Najnegatívnejšia postava slovenských dejín ?
-
ej_do_dabla
Light Expert
Najnegatívnejšia postava slovenských dejín ?
myslím Slováka
teším sa na názory
teším sa na názory
OT zmazany. Pokial chcete diskutovat napr. o osobe Slotu, citujte prispevok prispievatela Dunlop v relevantnej teme (Jan Slota). V pripade ostatnych osob vyuzite temy, ktore su k nim najblizsie. Pokial take temy nenajdete a citite potrebu danu osobu rozoberat, prip. si myslite, ze by mohlo ist o zaujimavy namet na diskusiu, mate moznost zalozit novu temu.
K teme: Lajos Kosut, p.i.
K teme: Lajos Kosut, p.i.
-
Iron-Eddie
Light Professional
ako uz bolo spomenute, v mojich ociach su extremy kosut, meciar, dzurinda, csaky, arpad duka-zolyomi ci jak sa pise. je ich vela, ale tak tito ma napadli ako som si to tu cital.
a niekedy mi ako velmi negativna postava slovenskych dejin pripada peter stastny, vysvetlim: ako hokejistu ho "zeriem", naozaj velka osobnost, dokazal a urobil toho v hokejovom svete vela, vytiahol slovensko naozaj vysoko atd. co ma na nom neuveritelne serie je to, ze plietol/pletie do hokeja politiku a jeho angazovanie v europskom parlamente. on je kur*a kanadan, aj ked sa hlasi k slovenskemu narodu, ale to, ked si uz zmenil obcianstvo na cudzi stat niekde v prdeli, nemal by sa do slovenskej politiky viac miesat.
a niekedy mi ako velmi negativna postava slovenskych dejin pripada peter stastny, vysvetlim: ako hokejistu ho "zeriem", naozaj velka osobnost, dokazal a urobil toho v hokejovom svete vela, vytiahol slovensko naozaj vysoko atd. co ma na nom neuveritelne serie je to, ze plietol/pletie do hokeja politiku a jeho angazovanie v europskom parlamente. on je kur*a kanadan, aj ked sa hlasi k slovenskemu narodu, ale to, ked si uz zmenil obcianstvo na cudzi stat niekde v prdeli, nemal by sa do slovenskej politiky viac miesat.
-
Sagittarius
Guru