Najkrajsia €URO Minca
tie 1centovky: je popularny zvyk "stahovat ich z obehu", to znamena ze doma to budes hadzat do pohara od zavaraniny spolu s dvojcentovkami
najkrajsia je podla mna irska 2€, je na nej najlepsie vidiet harfu Briana Boru, statny znak Irska
nas znak na 2 a 1€ zanika na pozadi tych skal, alebo co to je... bez nich by to IMO bolo krajsie
najkrajsia je podla mna irska 2€, je na nej najlepsie vidiet harfu Briana Boru, statny znak Irska
nas znak na 2 a 1€ zanika na pozadi tych skal, alebo co to je... bez nich by to IMO bolo krajsie
- Prílohy
-
- 2_Euro_coin_Ie.gif
- (21.88 KiB) 91 stiahnutí
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Menojenanič
Expert
bratu, sa nesmej s teba omgCalvin SFX napísal:haha sa mi smejes Filipito ?? mne neni jedno ani 5 Sk
a nahodou sa mi to uz stalo na silvestra v alkoholovom opojeni silvestrovskej nalade mi daval kamarat 2 € na Cigos a co sa nestalo SPADLI MI ale vonku bol sneh a este lisitie cize poslo 2 €
poprosil by som do hlasovania pridat moznost "vzhlad je nepodstatny, dolezite je mnozstvo"
mne osobne sa z nasich asi najviac paci 1€ a 2€. su take pekne dvojfarebne, celkovo to vyzera zaujimavo. z ostatnych narodov sa mi pacia rakuske kvetiny (1, 2 a 5 centov), dalej vatikanska variacia (papez jan pavol II.- jednoduche, vystihuje vsetko), finske labute (1€), grecke vsetky rovnako ako aj talianske, druhe miesto obsadila v mojom pomyselnom rebricku slovinska 2€ (od nich by sme si mali brat priklad) a uplne najviac sa mi paci maltezsky kriz (1€ a 2€)