Vysvetlím......
U nás v meste postavili obchodný dom s predajom nábytku..a môj brat tam chodil strážievať,keďze tam bol dovezený nábytok a okolo to nebolo až tak dobre chránené,tak preto.No a tam sa zoznamil s jedným chalanom a jednou babou.Podotýkam,že tá baba s tým chalanom chodi (la).A v tom obchode pracuje už teraz aj moja mama.Keď to už bolo dokončené,tak sa tam robili ešte nejaké úpravy,malovalo sa tam atď a s tým všetkým pomáhal aj môj brat aj tá dotyčná baba.Poćas toho všetkého sa s ňou moja mam celkom dosť dobre zoznámila,jak keby boli najväčšie kamarátky a to len za dobu mesiaca.No a v podstate mi ide o to,že môj brat,teda aj ona si robia dobrý deň z toho jej chalana..tak tým myslím že..ona príde ku nám a držia sa tu za ručičky a keď príde jej "chalan" tak už sú od seba..Proste môj brácho chce získať ju za každú cenu.Ale na druhej strane aj ona je trúba,lebo by chcela asi oboch,lebo jej "priateľ" má auto a môj brácho zas taký milší prístup,no proste choré to je.A teraz sa už dostanem k tomu najhlavnejšiemu,lebo som to musel nejako rozúvodovať................Jednoducho sa začala moja mama k mojej priateľke(po tom čo sa brat zoznámil s tou dotyčnou,pokiaľ ju nepoznal,tak bolo fajn) správať úplne arogantne,ani rozlúčit sa normálne pusou nedokáže ako to počas tých 3 rokoch bežne robievali,keď išla od nás,gratulovala jej k narodeninám,síce až o jeden deň,ale takým štýlom,že ani ruku nepodala,jednoducho jej podala darčekovú tašku s darčekom so slovami,že toto máš dodatočne k narodkám,ani pusa ani nič,proste jak kamoške zo školy doslova..................No a ja si stále kladiem otázku,že prečo sa toto všetko deje,vôbec tomu nechápem....čo akože na tej kur...e vidí preboha!!!!!!!!!!!!!!!Však to je nehorázne..Ku nej je úplne milá,pusinky,milé rečičky,čajíček...atď.No úplne mi zatratila priateľku. A ďalšia vec..tí dvaja..aj chalan aj ona sú u nás denno denne!!!!Žiadne súkromie nič...pravidelne od tej 18-19 tej do 22-23..a minule tu boli 6 hodín!!!!!mna stále bolí hlava, co ma nikdy nebolela..žalúdok mi zviera,užsa neviem ani poriadne vyjadrovať no je mi proste na nič a stále nechápem,že čo sa vlastne stalo...
Moc by som prosil o názory druhých,lebo mám hlavu v smútku.
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 20:12 )
to mi váźne nikto na to nič nenapíše..kopec ľudí sa tu vyjadrí ku všelijakým témam,tak prečo?