Favicon je obrázoček, ktorý sa zobrazuje v bookmarkoch vedľa názvu webu, alebo keď surfujete pomocou záložiek, tak je favicon zobrazená na záložke.
V prílohe je ten nový
Ja neviem, mne sa ten starý páčil viac... ale tento aspoň charakterizuje všetky farby loga
musím sa priznať, že mi chvíľku trvalo kým som tam našiel to "g". Ale je to určite zaujímavejšie ako mali doteraz (aj tak prvá favicon /aspoň prvá čo si pamätám/ bola tradícia a hodila sa mi ku google najviac)
sa mi zda, alebo tie loga ktore maju su nejak inak myslene, lebo nikdy mi to nedojde ze co zamenaju? akozze toto co mali cez vianoce mi absolutne nedoslo co to ma byt?
tomasso napísal:sa mi zda, alebo tie loga ktore maju su nejak inak myslene, lebo nikdy mi to nedojde ze co zamenaju? akozze toto co mali cez vianoce mi absolutne nedoslo co to ma byt?
Pri špeciálnych udalostiach si google na deň mení logo. (nie favicon)Históriu zmien loga si môžeš pozrieť tu - http://www.google.com/holidaylogos99.html - je to zoradené po rokoch, a je toho teda dosť
Uz aj nad tym som rozmyslal. Hned som isiel pozriet aj google.com/chrome. Favicon tam bol v tych istych farbach, ale odlisny. Aj keby bol rovnaky tak co tym ziskaju?
yazoo napísal:Uz aj nad tym som rozmyslal. Hned som isiel pozriet aj google.com/chrome. Favicon tam bol v tych istych farbach, ale odlisny. Aj keby bol rovnaky tak co tym ziskaju?
ja som nemyslel že má byť rovnaká. Ale podprahovou reklamou je vyvolať v tebe záujem o nejaký produkt. Ty si predsa po pozretí si toho šiel skutočne na stránku google chrom, čiže ak to má byť ako reklama, teba oslovila
najviac mi sedi aj tak ten prvy tradicne G, potom doslo to "g" fialove, to sa dalo ale toto je uz fakz vazne, to loho vyzera ako v skicari robene, keby pouziju iny odtien zlenej a modrej tak by sa to dalo ale toto vyzera hrozne
-=wolf=- napísal:najviac mi sedi aj tak ten prvy tradicne G, potom doslo to "g" fialove, to sa dalo ale toto je uz fakz vazne, to loho vyzera ako v skicari robene, keby pouziju iny odtien zlenej a modrej tak by sa to dalo ale toto vyzera hrozne