photshop: Mihalnice?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

photshop: Mihalnice?

Príspevok od používateľa BX »

Zdravim, spoluziacka sa ma pytala ci jej neviem zohnat PS CS3 v cestine... ok - to nieje problem :) ale potom mi zacala hovorit, ze nejaky kamarat jej hovoril ze do PS esistuje nejaka utilitka pre pridavanie mihalnic? :shock: Neviem co tym mysli, nevygooglil som nic, ale ona trva na tom ze nieco take je... Tagze je nieco take? :) (Ona nieje velmi zrucna co sa tyka PC, tagze nic viac o tom neviem, musi vam stacit ze "pridavanie mihalnic" :))
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

V PS sú brushe s tvarom mihalníc ale radím stiahnut iné, kvalitnejšie a reálnejšie napr z deviantartu. To máš proste tvar štetca s ktorým ich prikreslíš, treba sa s tým pohrať :wink:
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

BX
Addict
Addict

Aha a myslite ze to bude vediet niekto ako je ona? (aby som vas uviedol do obrazu, na vetu "Premiestni to na pracovnu plochu" odpoveda vacsinou "ako?")
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

BX napísal:Aha a myslite ze to bude vediet niekto ako je ona? (aby som vas uviedol do obrazu, na vetu "Premiestni to na pracovnu plochu" odpoveda vacsinou "ako?")
uff... tak to asi nebude vediet, mozno keby mala videotutorial. SAk skus si to spravit sam podla tutorialu, alebo cez tie brushe (stetce) a ak sa to naucis, jej to ukaz, alebo sprav videotutorial. na snimanie obrazovky pouzi soft ako snagit, alebo camstudio :) mozes jej to este aj nahovorit, nieco ako spravila moni: http://www.hojko.com/post1066187.html#1066187
BX
Addict
Addict

c-ha... ju ucit o PC? A ty ma chces zabit? :-D Ani za nic... no ona chcela aby som jej to zohnal a ja som jej to zohnal... dalej nieje moja starost :)
Napísať odpoveď