Zdravim, planujem si kupit nejaku pc zostavu zameranu hlavne na herny vykon. Cena by mala byt +/- 900 eur (cca 27 000Sk). Pocitac chcem kupit komplet poskladany.
Chcem sa opytat, aky je rozdiel medzi 2 jadrovym a 4 jadrovym CPU z hladiska vykonu pri hrach. Oplati sa v mojom pripade kupit 4 jadro alebo skor 2 jadro? Poradte mi popripade nejake ine zostavy.
urcite chod do stvorjadra...urcite sa to odzrkadli a mas to aj dobuducna.navyse Intel Core 2 Quad Q6600 mam aj ja a je super,radili mi ho viaceri ked som si kupoval PC a pocitac frci super
Aj prva aj druha zostava co si dal su stvorjadra, navyse ta s Q6600 ma strasne lowend grafiku. Takze skor ta druha. Do 900 eur by si ale vedel poskladat lepsiu zostavu, ale ked nechces...
neviem naisto, ale mam pocit, ze v alze ti zostavu poskladaju zadara, ked u nich vsetko kupis (vacsina shopov to tak ma standartne). Teda kukni temu http://www.hojko.com/pre-tych-co-potreb ... 62276.html a napis tam, pripadne pozri novsie prispevky. Za 900 eur vies poskladat vyrazne lepsiu zostavu, nez je uvedena a budes presne vediet, co v nej mas.
Chcem aj monitor, ale ten mozem dokupit aj samostatne v tom problem nieje. Skor mi ide o ten procesor a graficku kartu, ta druha zostava sa aj mne paci viac.
ked kúpiš hotovú zostavu tak ju preplatíš minimálne o 4-5 L a máš kratšiu záruku...V každom meste existuje isto shop kde ti poskladajú PC na želanie a zadara aj v alza ti ho poskladajú za 2,5% celej sumy PC ale aj tak je to furt lacnejšie ako by si mal kupovať hotovú zostavu....
Toto celé máš za 23 250 SKK ( + nejakých 800-1500 za poskladanie)
je to ovela ovela výkonnejšie ako hentie dva hnoje od HP....záruku máš na každý komponent zvlášť, to znamená na zdroj 5 rokov, na skrinku a vypalovačku 2 roky a na ostatné 3 roky...
ja by som hotovú zostavu nikdy nebral....takto máš vyšší výkon, dlhšiu záruku, vyššiu qualitu (žiadne noname zdroj a pod....) a nižšiu cenu...