Wifi karta alebo wifi usb Kluc?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
branoo
Amateur
Amateur

Wifi karta alebo wifi usb Kluc?

Príspevok od používateľa branoo »

Ludia poradte co sa viacej oplaty kut do stolneho pocitaca - wifi kartu alebo wifi kluc ? ktore je lepsie
pacho666
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Wifi karta alebo wifi usb Kluc?

Príspevok od používateľa pacho666 »

branoo napísal:Ludia poradte co sa viacej oplaty kut do stolneho pocitaca - wifi kartu alebo wifi kluc ? ktore je lepsie
tak lepsie je USB, lebo je to prenosnejsie. NO ked ty nikdy nebudes potrebovat wifi kartu zasunut aj inde ako stolny PC tak ti je jedno a kup si aj pci wifi kartu. NO zase najlepsie kupovat wifi kartu podla vykonu, toho co dokaze, a hlavne aby mala externy konektor na antenu. Aby si mohol pripojit aj inu antenu.

Napr toto:
http://www.wellnet.sk/edimax-7318usg-wi ... h-ant.html

lacna, vykonna, je usb, ma konektor na externu antenu a dokaze aj ine veci :) ale to uz nepatri na toto forum :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Ja mam presne ten wifi USBadapter a som snim velmi spokojni. Zakúpil som knemu aj externu antenku s 5m pigtail kablom, aby som mal lepsi signal od vysielaca.....teraz myslim na ini nie na moj router.. :oops: ..tá karta velmi dobre spolupracuje s aircrackom mam to odskusané na machintos :wink:
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Andrew007 napísal:Ja mam presne ten wifi USBadapter a som snim velmi spokojni. Zakúpil som knemu aj externu antenku s 5m pigtail kablom, aby som mal lepsi signal od vysielaca.....teraz myslim na ini nie na moj router.. :oops: ..tá karta velmi dobre spolupracuje s aircrackom mam to odskusané na machintos :wink:
jj aj ja ju mam odskusanu pod linuxom, su na nu dobre ovladace, len pod WIN v ramci crackingu neslape. ale v linuxoch slape paradne...
Napísať odpoveď