Energeticke napoje
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zaxman, aspon netrep blbosti

/KAMIKAZE® DRINK neobsahuje syntetický kofeín, chemické konzervačné látky a oxid uhličitý, ale prírodné stimulanty. Tým sa zásadne odlišuje od krátkodobo pôsobiacich energetických nápojov, ktoré sú typické presladlou chuťou. Účinné látky použité v stimul drinku KAMIKAZE® DRINK majú domino efekt – po začatí jedného procesu dôjde k postupnému ovplyvneniu ďalších procesov, čo zaručuje predĺženú stimuláciu organizmu.
-
El Suvereno
Light Expert
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
No to musis pochopit ze dodnes to na slovensku nefungovalo, kedze bankovky mali zanedbatelnu vahu. S prichodom eura sa to vsak meni, kedze ked zan zaplatis, tvoja penazenka strati celkom citelny podiel svojej hmotnosti. Ak si teda zaplatil 2€ za energeticky napoj ako redbull, nesies o par g menej a tak zaspis o 1.7 sekudy neskor. A to sa uz kua oplati!J_A_K_U_P napísal:ja neviem preco no ja som este pri ziadnom nijaky ucinok nepocitil ... iba lahsiu penazenku
Vyssie uvedene je platne len za predpokladu ze sa Redbull vyraba v clenskom state EU, ak sa vyraba inde, musime prist na inu konsipracnu teoriu a to sa mi teraz nechce. Ste na rade.
lenže čo ked mal papierovu 20euračku a zaplati 2eura a 18 mu vydá v drobných ?? to znamena že penaženka bude tažšia a to zase znamena že sa napiješ a ešte natom aj zarobiš a to znamena že ked maš tažšiu penaženku zaspiš o 1.7*18=30.6 sekundy skorej pretože na jej nosenie vynaložiš viacej sily a preto sa skorej unaviš lenže ten redbull ta povzbudy a budeš unaveny až o 30.6 sekund ciže sa dostavaš na nulu a preto nevidiš rozdiel vtom či piješ alebo nepiješ redbull
ta to mas pravdu to my srdce nenormalne silno bylo aj oci som mal take "podliate krvou" akurat v sobotu som vypil 4xredbull (ziaden alkohol) prisiel som domov okolo 03:30 a do siestej som mal co robit zeby som zaspal no zaspal som ale co z toho ze som musel o 10:00 stavatfizz napísal:Fuj, tu to ale ocividne niekto prehana...tak maximalne tie 4 za vecer este pochopim, ale 7? Vsetkeho vela skodi.
aky je najlepsi energetak??
aky je najlepsi energetak??