Anti-travian

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Anti-travian

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

edit
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

ako travian je debilina o to pokoj ale zeby na tom bol niekto zavisly ako na wow napriklad? s tym som sa este nestretol predsa len neni to moc zabavne a je to hodne zdlhave a nudne
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

By si sa čudoval, koľko ľudí je závislých od travianu, že by si ani neveril vlastným očiam.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no kolko? ukaz mi jedneho, alebo desiatich, NENAJDES!! ver tomu ze keby to prestali hrat , nic im nieje.
btw : Som travian pozitiv
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

osobne poznam par ludi co na tejto hre "ficia", je to pre nich ako nieake never ending MMORPG pricom ja to nikdy nepochopim, mam rad sice strategie ale tak radsej si zahram warcraft kde nemusim 24 hodin cakat kym sa mi postavi jedna budova, fakt radim ludom co hraju traviana ze zapnite si nieake to WoW, Lineage, Guild Wars ak vas bavi nieco online, je to 100-krat zabavnejsie a mate tam ovela vacsie moznosti ako cez internetovy prehliadac, ked vas bavi len stavat si debilinky tak radim Warcraft, Age of Empires alebo hocijaku inu strategiu :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

keď je človek v robote, sedí za PC a teda sa od neho čaká, že aj niečo spraví a stratégie typu Age of Empires vedia zožrať kopu času z čoho vyplýva, že by nič dokopy nespravil, tak klik na explorer a www.travian.sk je imho dobrá náhrada na malé spestrenie a možno kúsok uvoľnenie od práce.
takisto som travian pozitiv :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nezamestatny ? kamarat je na tom dokonale zavisly a v robote nad tym stravi pocas 12 hodinovej sichty aspon 8 hod :D v podstate stale za PC
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

Heh, niekomu asi zburali dedinu :D
Ako bolo spominane, frcia na tom hlavne ludia co su all den za pc v robote...takisto frci aj pokec, minihry a pod.
Travian som hraval dakedy, stacilo 2-3 krat za den kuknut a dat nieco stavat. Heh, ale len na zaciatku, potom to uz vazne pyta kopec casu, tak som dal tomu zbohom ;)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Panzerfaust: zrejme nechapes systemu hry... vobec nemusis pri tom cakat ako kkt... staci si naklikat co potrebujes, vypnes okno a ides von... vratis sa a zase si naklikas co potrebujes... ani najlepsi hraci pri tom nesedia stale (striedaju sa s dvoma-troma ludmi)
to s tym analyzerom si si vymyslel (alebo si sa nechal oje***)
verim ze mas velke psychicke problemy (to aj vidno na tvojich prispevkoch ;) ) ale z travianu to nebude... ja osobne som nemal ziadny problem skoncit po roku hrania a nemam ani ziadny abstak ako by si si mohol mysliet
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

analyza boja je predsa matematicka operacia. neverim tomu, ze by program mohol vyhodit viac moznych vysledkov. je to cisto matika a nejaky algoritmus. nic viac. odchylky by mohli vzniknut maximalne tak zaokruhlenim (co je zanedbatelne). nechapem odkial si vzal teoriu, ze pri sedia hodiny nezamestnani. momentalne mam nocnu a ked nie je vela roboty, tak nevidim dovod sa s tym nepohrat.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Som Travian negativ o tom potom ale..
keby som pracoval za PC [keby som pracoval :D ], tak by som to urcite hral, alebo nieco ineho.
Pocas letnej brigady za PC som dokonale skysol na jednej hre co sa tu na fore objavila taka logicka kde sa postupovalo a bol tam milion levelov...

Btw. hraval som to rok a nechyba mi to. Absolutne.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Prosim ťa netrep. Napr. Age of empire si zahráš pol hodinu jednu hru a hotovo, ale pri travianovi musíš sedieť pravidelne lebo sa bojíš, že na teba pôjde útok.

edit
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

ja by som skôr povedal že travian hraju skor zamestnany ..ti ktory sedia pri compoch a zarabaju za klikanie v tom "jednom obrazku ".A s tymi zlatkami nechapem ako niekto môže minať mesačne 10 či kolko eur na tu hlúposť
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Každý míňa peniaze na to, čo ho baví a na čo má....... ak niekto nemá problém si kúpiť zlatky, prečo by to neurobil, ak z toho má potešenie? Niekto napríklad nepotrebuje ku šťastiu opiť sa každý večer.. má väčšie potešenie, ak peniaze minie inak.. napr. na zlatky v traviane.

Posledný polrok som aktívne hrával travian.. mal som rozohrané tri servery súčasne, ale teraz akosi nie je toľko času v práci (analýza starého roka, príprava podmienok na nový rok, ..a ešte k tomu to debilné euro.. atď), tak sa toho postupne zbavujem.. už mi ostal iba jeden server, z ktorého do týždňa odídem.

A inak travian nie je iba o hraní.. je to aj o spoznávaní nových ľudí.. nových známych.. taký travian je omnoho spoločenskejšia hra ako WoW, CS a iné multiplayerovky.. v traviane pár krát kliknete a zvyšok buď prekecáte so spolualiančníkmi, rozoberáte stav na serveri, preberáte taktiku.. alebo sa venujete inej činnosti (idete vonku za známymi, v práci si vybavíte povinnosti).

A ak je niekto závislý na nejakej hre, tak je jedno, či je závislý na klasickej onlajnovke.. alebo na webovej onlajnovke..

;)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Panzerfaust napísal:Čo sa týka analyzéru - Ten nieje dobrý. Stalo sa a to neraz, že s 30 pálkarmi som rozmlátil súperovi aj 100 pálkarov v útoku. Nikdy som nemal aktivovaný "útok bonus" a nepoužil som ani hrdinu, nakoľko to bolo v začiatočnej fáze hry. Podľa návodu má pálkar silu útoku 40 a obranu 20, tak mi vysvetli, ako je to možné, že obranca mal také straty. Ďalej, jeden kamoš sa chválil, že videl systém hry, ako to celé funguje a klamať by mi neklamal.
lebo to kolko komu rozbijes nezalezi len od toho kolko si tam poslal vojakov... od toho zalezi aj napr. kolko ma ktora dedina populaciu, alebo ci on mal hradby alebo nie, alebo ci on mal aktivny obranny bonus alebo nie, alebo v akom stave mal vojakov v kovacskej dielni (ci ako sa to vola)... a ked si vyskusas nejake extremy tak ti vyjde ze v najlepsiom pripade je mozne aby si s 30palkarmi rozbil 80palkarov(zo 100) a prisiel o 20z nich... a v najhorsiom pripade z 30palkarmi rozbijes len 5palkarov(zo 100) a prides o 29palkarov... a to neznamena ze je ten analyzator pokazeny, ale to ze on pocita aj s faktormi o kt. ty nevies...
ked ten tvoj kamarat videl system hry tak nech ti povie ze od coho vsetkeho to zavisi
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Písal som predsa, že to bolo na začiatku fázy hry, takže vylepšené vojsko som nemal. A potom je ako možné že som toľko vojakov zničil obrancovi?
Keby mám logy tak ich sem dám všetky a sám by si videl ako "správne" systém funguje.

Ja som hrával aktívne travian keď som mal 17-18r a spametal som sa, ale niektorí pribrzdenci to hrávajú v štyridsiadke a vyhadzujú za to toľko peňazí, že už mohli mať nový byt. Keby to bola aspoň normálna hra, ale však to je jeden obraz kreslenej "dediny" a tam sa kliká...
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

novy byt?wtf chlapce spamataj sa a bez sa kuknut do najblizsej realitky na ceny bytov..btw to ze ty si nachylny k nejakej zavilosti a stanes sa zavisly na hre je len tvoj problem su ludia ktory si vedia povedat dost a hraju iba pre zabavu
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

omg, co tu trepes za kraviny? hraval som travian, aj som to dohral az do konca a bol som velitelom sekcie najvacsej aliancie na serveri... Ano, obcas to sice zabralo vela casu, hlavne ako sa server lamal na tri velke spolocenstva, ale inak to bolo uplne vpohode. Spoznal som novych ludi, s niektorymi som v kontakte...
Je sice pravda, ze druhykrat sa do traviana radsej pustat nechcem ;) a po svojich skusenostiach to ludom, ktori sa ma na travian spytaju, ani nedoporucujem, kedze ich upozornim na rizika ktore ich cakaju v pripade, ze chcu byt uspesni a dohrat to do konca...

btw: hral som prakticky bez zlatiek..., obcasne sice nejake boli, ale nevrazil som do toho ani korunu. Druhykrat by som do toho siel, len keby som vedel, ze budem mat rok taky, ze budem musiet casto sediet za kompom (napr. v praci).
btw2: ani raz sa mi nestalo, ze by nastal nejaky "podivny" vysledok boja..., ani mne ani nikomu v obrovskej aliancii, takze tomu dristu neverim. Je to len matematicke preratanie...
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

cocotko buď sa skľudni alebo sem nepíš vôbec. Si natoľko sprostý že nevieš, že je to myslené obrazne ale nevadí...
Johny sk - Ja som bol vždy v TOP100, vždy som mal najlepšiu alianciu (G-KRU R+, GnP, na speede Armagedon) a všimol som si že systém im zle spravuju logy. Presviedčaj ma o čom chceš, ale ja viem, že je to tak ako hovorím.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Melieš pi*****.Ukáž radšej nejaké dôkazdy.BTW taktiež travian negativ
Napísať odpoveď