Spoločenská sieť - Váš názor, vaše pripomienky

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

:-) A ako to spravíš ked nemáš žiadnu reklamnú kampaň, bez ktorej dá sa povedať, že takýto portál len ťažko rozbehneš? :wink:
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hack2erSVK »

Kampaň comming soon :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ach jo. Vysoko rúbeš chlapče. Najprv to sprav tak, aby to bolo user-friendly. Potom ti treba nápad ktorý ti zabezpečí jedinečnosť (ako bolo písané to isté a ešte viac nájdem na iných stránkach). Reklama ti tam privolá ludí, no druhá vec je či sa ešte vrátia
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

S tym ratam...uz len chat prepracovany chat zabezpecuje jedinecnost...nove vychytavky stale pribudaju. Pokial by ste ale mali napad co by ste tam uvitali kludne mi napiste spravu alebo cez profil
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

tak akože jediným čím chceš preraziť je tvoj jedinečný chat ktorí však ešte nikto nevidel ale dajme tomu že bude úplne super a ľudia sa z toho šeci ...ru ale čo z toho keď tam dojde skupinka 2 ľudí a cele ti to zhodia lebo to nebude rozumne zabezpečene takže budeš mať kopu pos... ľudí a k tomu aj server ktorí ty síce ešte stále nemáš a to je ďalšia vec taký mega giga projekt sa nedá robiť na neobmedzenom hostingu za 7€(210,80SK)/mesačne čiže ďalšia prekážka (síce ani nie prekážka lebo to sa dá zariadiť ale za takú cenu ktorá by bola pre teba zaujímavá).
A snáď posledná vec ty si tu po neúspechu opätovne požiadal o kritiku a keď ti ju dali tak jednoducho ju nevieš zniesť tak načo si to sem dával ? čakal si že ti všetci budu gratulovať ? tak myslím že to mala byť len reklama (a ak by som sa na téme celkom dobre nebavil tak by som navrhol zavrieť).

Posledné čo mi chýba je keď povieš že všetci ti tu len závidíme.

Pekný večer
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:tak akože jediným čím chceš preraziť je tvoj jedinečný chat ktorí však ešte nikto nevidel ale dajme tomu že bude úplne super a ľudia sa z toho šeci ...ru ale čo z toho keď tam dojde skupinka 2 ľudí a cele ti to zhodia lebo to nebude rozumne zabezpečene takže budeš mať kopu pos... ľudí a k tomu aj server ktorí ty síce ešte stále nemáš a to je ďalšia vec taký mega giga projekt sa nedá robiť na neobmedzenom hostingu za 7€(210,80SK)/mesačne čiže ďalšia prekážka (síce ani nie prekážka lebo to sa dá zariadiť ale za takú cenu ktorá by bola pre teba zaujímavá).
A snáď posledná vec ty si tu po neúspechu opätovne požiadal o kritiku a keď ti ju dali tak jednoducho ju nevieš zniesť tak načo si to sem dával ? čakal si že ti všetci budu gratulovať ? tak myslím že to mala byť len reklama (a ak by som sa na téme celkom dobre nebavil tak by som navrhol zavrieť).

Posledné čo mi chýba je keď povieš že všetci ti tu len závidíme.

Pekný večer
Takze :

- Vazne mam taky pocit ze mi vsetci zavidite :D:D
- Server je vo fazne vybavovania...na hostingu to bezi pre dokladne otestovanie ale na dalsi rozvoj bude server predsa len nutny v tom sa zhodneme.
- Kritiku znesiem preco nie pokial je objektivna, v tom predchodzom topicu to zobral normalne iba jeden uzivatel ktory tam napisal co by vylepsil, co sa mu paci a co nie. Presne tak ako by mal vyzeral optimalny prispevok.
- Chat ste nevideli preto lebo ste ho ani nespustili. Staci si sputit chat napr. s default friendom ktory tam je hned po registracii "GigaCast Ltd." Ten bude online. Web je dobre zabezpeceny. (Pokial ho zvladnes hacknut tak dostanes cukrik za odmenu a MOZNO aj moje uznanie)
- Nove prvky systemu stale pribudaju, stale je vo vyvoji a stale sa nieco nove doplna takze system "ide s dobou".

Btw http://www.gigacast.sk/index.php?menu=clanok&id=109
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No chcel som si vyskusat ten tvoj chat, no akosi ten tvoj "on bude online", online nebol :lol:
A inak, kolko mas ty priatelov? (pytam sa lebo ma zarazila veta " Vazne mam taky pocit ze mi vsetci zavidite")
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

BX napísal:No chcel som si vyskusat ten tvoj chat, no akosi ten tvoj "on bude online", online nebol :lol:
A inak, kolko mas ty priatelov? (pytam sa lebo ma zarazila veta " Vazne mam taky pocit ze mi vsetci zavidite")
Je online...mozes to vyskusat...odporucam si precitat k tomu kratku instruktaz nech z toho vymackate maximum http://www.gigacast.sk/index.php?menu=clanok&id=108. A s tym ze mi vsetci zavidia som si robil srandu ako si iste nepochopil aj ked tam boli smajlici.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Este k tomu tvojmu profilu. Pride mi ta horna cast strasne prazdna. Je tam kopec bieleho miesta. Nejak by to chcelo zaplnit.
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

No ale si zober že si musím prečítať manual aby som mohol ovládať poondiaty chat toto nieje teda user friendly a to si zober že tu nechodia až také lamy jak na tie chaty.

No a ja ti prajem nech to teda funguje ale bohužiaľ nesom až taký optimista :?
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jakub199 napísal:No ale si zober že si musím prečítať manual aby som mohol ovládať poondiaty chat toto nieje teda user friendly a to si zober že tu nechodia až také lamy jak na tie chaty.

No a ja ti prajem nech to teda funguje ale bohužiaľ nesom až taký optimista :?
Nemas pravdu a to v tom ze to prakticky je iba taky sprievodca aby to ludi vyuzili na maximum. Niektore veci sa do toho okna jednoducho dat nedali tak aby to tam bolo vyslovene napisane. Cely ten system bol stavany pre ako user-friendly a stale sa vylepsuje aby bol co najprijatelnejsi pre vsetky typy ludi.

//autoeditácia príspevku ( 11 Jan 2009, 22:11 )
yazoo napísal:Este k tomu tvojmu profilu. Pride mi ta horna cast strasne prazdna. Je tam kopec bieleho miesta. Nejak by to chcelo zaplnit.
Ano uvazujem co by sa do toho priestoru este hodilu...pribudnu tam fotoalbumy ale aj tak to este cele nezaplnia. Pokial mate nejaky napad tak mozete napisat.

//autoeditácia príspevku ( 16 Jan 2009, 22:48 )
Čoskoro bude spustený aj velmi kvalitný fotoalbum.

//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 17:52 )
NOVE AKTUALIZACIE : pridane nove jazykove mutacie, vylepseny dashboard, mod rewrite a kopa novy veci len na gigacast.sk :)

//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 21:43 )
Dalsie nové aktualizácie pre úpravu profilu a vylepsený systém. V dohladnej dobe nastane aj úprave designu tak pokial mate nejake napady alebo navrhy kludne piste :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

navrhujem aby si už sral na túto tému :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Toto je oficialna tema portalu GigaCast na hojko.com takze sem pisem vsetky updaty.

@Hojko - design sa bude teraz upravovat (menit) takze davat to do validatora je trosku neopodstatnene a k tomu som skusal nahlady cez browsershots a v 99% pripadov sa zobrazil design spravne az na niektore velmi stare prehliadace. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nejde o to ako to vidíš ty v prehliadači aleo ako to vidí vyhladávací bot
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

S botmi nie je problem tiez je to testovane v tzv. bot browseri a k tomu su je tam aplikovane mnozstvo SEO prvkov. Ale ako som vravel tak coskoro novy design :) ked mate najake napady na vylepsenie kludne piste :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Môj nápad bol taký, že si to sem mal dať až keď si to mal ako tak hotové, a nie v polovici vytvárania. A zapracuj na grafike a na uživateľskom prostredí, lebo tie prvky niektoré vyzerajú akoby tam držali len tak tak, chce to viac zdokonaliť...
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

poviem ti len jedno... rob vsetky veci BLBO VZDORNE... :D to je asi zaklad kazdeho portalu :D
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

GigaCast je v neustalom vyvoji stale pribudaju nove prvky a vylepsenia cielom zavesia linku sem bolo aby sa system otestoval, nasli sa bugy, pripadne ine vychytavky.

Ano pokusim sa to ladit tak blbovzdorne :D

//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 17:56 )
GigaCast ma novu medzinarodnu domenu www.thegigacast.com a taktiez sa coskoro chysta novy update systemu, nove funkcie a samozrejme novy design. Pokial mate nejake navrhy alebo napady mozete pisat na [email protected] alebo sem do fora. :)
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuKkY »

na moj vkus je to neprehladne, ked idem na stranku vobec neviem co to je zac ? aby som cital dvesto textou a aby som vsetko pochopil ocom je stranka tak na to sa mozem vy...at... tot je moj nazor
Napísať odpoveď