LOGITECH 2.1 Z Cinema Advanced Surround Sound

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

LOGITECH 2.1 Z Cinema Advanced Surround Sound

Príspevok od používateľa Retne »

Takze uz davnejsie som chcel kupit tieto repro, ale stale ma kusa odradzala cena, predsa len 150 euro, ale teraz pri akciach isli na 130, mam nemam, vobec ma ich niekto :)

// ba teraz v alze pozriem cenu a pif 164 euro :roll:
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

nedavno som mal moznost si ich vypocut, hraju naozaj pekne, na ozvucenie miestnosti postacuju a hraju cisto. Problemove je ale ich zapojenie USB a obcas aj ovladace, ktore casto sposobia viac problemov, nez ocakavas... Kamarat ich nakoniec radsej vymenil za http://www.alza.sk/reproduktory-logitec ... d58225.htm a nevie si ich vynachvalit. Vraj maju lepsie stredy, a aj ked ostatne sice nezahraju az tak vyborne ako tie Z Cinema, stale hraju uzasne a hlavne, zapojenie je na klasicky jack, co vyrazne rozsiruje pouzitie a znizuje riziko moznych problemov.
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Tak raz naistalujem a potom uz nie je problem, myslim ze sa budu pouzivat len na mojom notase... a preto male a kvalitne, lebo do lacneho nechcem investovat, kedze ja som nikdy nebol typ ktory predaval, ja radsej dam babke :D a ked to doniest na slovensko, tak nechcem tahat nejake bedne... a ani do bytu to nemam kde dat...
Napísať odpoveď