To snad nie je možne ("... a ďalej mi mäso hnisá")
To snad nie je možne ("... a ďalej mi mäso hnisá")
Takže mám takýto problem...presne na silvestra som sa pobil...skopli ma na zem a ja som si odrel dlaň...nebolelo ma to mal som vypite..zaspal som...na druhy den sa zobudim a robi sa mi na tom mieste chrasta...pekne hovorim si ze to bude okey....spravi sa chrasta zahoji sa a sama zide dole...no na treti den zacalo pod chrastou hnisaviet...ano nedezinfikoval som to mieste...jedine co som spravil ze som si dlan dal pod tecucu vodu hned po pade...no takze cakal som cakal..hnisa hnisa..tak o tyzden som sa rozhodol ist na chirurgiu (ano moja hlupost-cakal som a myslel ze bude dobre) no tak takym rypakom mi vybral odtial hniz (neskutocna bolest) pridal nejake pripravky, vatu, obviazal mi to miesto a povedal ze mam prist na kontrolu o tri dni, ze to bude fajn..no hned po tom dalsi den ma opat zacala ruka stipat a hnisaviet. dal som obvaz dole a pozeram vobec sa to nehoji...len sa mi robi vacsia diera v dlani a dalej mi mäso hnisá...tak ja neviem ci to ani chirirugia mi nepomoze....preto sa chcem spytat vas nemali ste niekedy takyto problem...co je najlepsie spravit aby sa to pekne hojilo a nebolelo? vraj ked fajcim cigarety, marihuanu (občasne) a pijem občas alkohol tak sa rany hoja velmi pomaly a ťažko..je to pravda?
// som uz ozaj zufaly..inac by som tu take nepisal...
// Nabuduce zvol konkretnejsi nazov temy- v opacnom pripade riskujes, ze tvoja tema bude bez upozornenia zmazana. Nazov upravil Tomasito
// som uz ozaj zufaly..inac by som tu take nepisal...
// Nabuduce zvol konkretnejsi nazov temy- v opacnom pripade riskujes, ze tvoja tema bude bez upozornenia zmazana. Nazov upravil Tomasito
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
necakaj ani minutu, ak nechces dostat sepsu, upaluj chirurgovi, povedz mu nech ti spravi stery a posle na rozbor, co ty vies do akeho sajrajtu si tou rukou padol a co sa ti dostalo do rany... na zaklade vysledkov ti nasadi antibiotika a dake masticky na rany, mozes tam mat hocico a aj nic, ale neriskoval by som
doktori sice nemaju v laske, ak im kecas do remesla, ja som mal tiez daco obdobne. doktor, ze to je bezny hojaci proces, ten hnis je ok a ze to bude dobre. mne to nedalo, ked mi treti krat povedal, ze to tak ma byt, tak som isiel inemu doktorovi, dal si spravit stery a hadaj co? mal som tam zlateho stafilokoka a vysledky som isiel obuchat doktorovi o hlavu, on sklopil usi a popod nos si zamumlal nieco v style, ze aj on je len clovek a je dobre ze som dal na svoj usudok, aj ked som sa mu sral do roboty... ze to chape, lebo ide o moje zdravie... nasadili antibiotika a po case to bolo fit 
No,
pokiaľ sa človek nevie biť, tak sa má konfliktom vyhýbať a ustúpiť, lebo to môže skončiť ďaleko horšie ako zranenou rukou...... Ku konkrétnemu zraneniu....... už tu bolo povedané, pokiaľ sa to napriek lekárskemu ošetreniu nehojí a máš pocit, že sa to nezlepšuje, tak potom cupi-lupi k doktorovi....... K hojeniu zranení všeobecne....... nie som doktor, ale každý človek má regeneračný systém a odolnosť inakšiu....... Je tam veľa premenných....... Ale čo platí je to, že alkohol, nikotín a marihuana Ti iste hojenie rany nezrýchlia....... Naopak ho spomalia, veď sú to toxické látky........ Inak pomaly a ťažko sa rany hoja aj ľuďom, čo majú cukrovku...... Takže tak........
pokiaľ sa človek nevie biť, tak sa má konfliktom vyhýbať a ustúpiť, lebo to môže skončiť ďaleko horšie ako zranenou rukou...... Ku konkrétnemu zraneniu....... už tu bolo povedané, pokiaľ sa to napriek lekárskemu ošetreniu nehojí a máš pocit, že sa to nezlepšuje, tak potom cupi-lupi k doktorovi....... K hojeniu zranení všeobecne....... nie som doktor, ale každý človek má regeneračný systém a odolnosť inakšiu....... Je tam veľa premenných....... Ale čo platí je to, že alkohol, nikotín a marihuana Ti iste hojenie rany nezrýchlia....... Naopak ho spomalia, veď sú to toxické látky........ Inak pomaly a ťažko sa rany hoja aj ľuďom, čo majú cukrovku...... Takže tak........
Dakujem pekne za rady
.... k bitke: vyzval ma chlapec na ferovku tak reku ze okey....nedám sa (podtúžený alkoholom obaja) bili sme sa no už ked to s ním nevyzeralo dobre..tak na mna jeho kamarati "férovo" zautoricli styria...upadol som k zemi a tam bol ten kamen urazu...(presnejsie spadol som na kamienky niečo ako škvára)
ja len davam odborne radyFrancek napísal:vyzera to na rakovinu tvojej hlavy... nemusis sa vyjadrovat v kazdej teme ked nemas co napisat
//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 19:05 )
ja len davam odborne radyFrancek napísal:vyzera to na rakovinu tvojej hlavy... nemusis sa vyjadrovat v kazdej teme ked nemas co napisat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: